Cele mai calitative cărți de vizită
E din nou sâmbătă, de abia aşteptam să vină week-end-ul ca să mă mai relaxez după atâta muncă. Cu ocazia asta am să vă  spun despre firma care realizează cele mai calitative cărți de vizită.

Firma se numește HeadPrind și este înființată în România din anul 2005. Cărțile de vizită pe care le pune  echipa acestei companii la dispoziție sunt realizate pe carton de 300 g/mp, față sau față-verso. Aceste cărți de vizită sunt create cu colturi drepte sau rotunjite, plastifiate mat sau lucios.

De HeadPrind am aflat săptămâna trecută, când m-a invitat prietena mea Elena să particip  la aniversarea fetiţei ei ce a împlinit 6 ani.  Petrecerea a fost organizată într-un loc special amenajat pentru copii.

Această prietenă dintotdeauna a fost o fire ambiţioasă, orice îşi punea în gând să facă nu se lăsa până când nu îşi ducea planul până la capăt.  Şi-a dorit extrem de mult, acum câţiva ani să își facă o firmă de pază împreună cu soţul ei. Pot să spun că nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit această dorinţă.

Am stat aproape toată petrecerea de vorbă cu Elena și soțul ei. În timpul conversației, le-am spus că am nevoie să îmi fac cărți de vizită.  Așa cum orice companie sau persoană își dorește o imagine de necontestat.

De aceea o cartea de vizita este prima formă de prezentare, pentru o afacere și cea mai importantă. Primul impact fiind cel răspunzător de modul în care mă vor percepe ceilalți.

Prin urmare  aceștia mi-au recomandat să apelez la această firmă pentru cărți de vizită. Mi-au spus că HeadPrind le-au făcut cele mai frumoase cărți de vizită. În plus prețurile acestora sunt foarte rezonabile.

Apoi Elena mi-a dat un articol care se numește site-uri utile pentru business-ul tau. Acolo am citit o mulțime de informații importante pentru a avea și eu o afacere prosperă ca a lor.

Cum am ajuns acasă, am intrat imediat pe HeadPrint.ro și mi-am comandat 100 de cărți de vizită. Pentru că am efectuat comanda online, mi-au dat automat 10% discount. Acest discount nu este disponibil pentru comenzile telefonice sau prin e-mail.

A doua zi le-am și primit acasă. Cărțile de vizită arată minunat, exact așa cum mi le doream.

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: