Cele mai tentate oferte Bulgaria
În acest articol vă voi vorbii despre cele mai tentate oferte Bulgaria. Mătușa mea tocmai s-a întors de pe plajele Bulgariei.  Ea a profitat cu o săptămână în urmă de una dintre ofertele puse la dispoziție de agenția de turism Filadelfia.

Mătușa mi-a povestit că a stat într-un frumos loc care este la 3 minute pe jos față de plajă. A fost cazată la hotelul Preslav *** și este situat la doar 200 de metri de plaja stațiunii Nisipurile de Aur. Aceasta are o lungime de 3,5 km și până la 100 de metri lățime. Proprietatea are piscină în aer liber, centru de fitness, masă de biliard și un bar.

I-a plăcut foarte mult că piscina de la Preslav oferă șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Hotelul are un restaurant care servește mâncăruri bulgărești și internaționale. Stația locală de autobuz se află la 3 minute de mers pe jos. Piscina Aquapolis este situată la 700 de metri.

Orașul și Aeroportul Varna se află la 30 de minute de mers cu mașina. Un serviciu de transfer de la/la aeroport poate fi organizat la cerere și la un cost suplimentar.

Acesta este locul preferat de turiștii din Nisipurile de Aur. Mătușa mea s-a simțit extraordinar de bine acolo.

Știu că  Bulgaria este o țară din sud-estul Europei, cu ieșire la Marea Neagra. Situată în estul Peninsulei Balcanice, Bulgaria se învecinează cu 5 tari si are 35% din suprafața acoperita cu păduri, iar 28% acoperita de munți. Cultura bulgara este un amalgam de influente slave, tracice și bulgare, latine, otomane, persane și celtice.

Cele mai importante porturi sunt Burgas si Varnacare, unde se găsesc si aeroporturi internaționale. Atracțiile turistice cele mai renumite din Bulgaria sunt  Nisipurile de aur de pe litoral, Parcul National Pirin, mânăstirea Rila din munții cu același nume, stațiunea de iarna Bansko, si orașul stațiune Nesabar.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!