Ciocane de capsat
Unele persoane preferă să repare obiecte din casă singure, decât să plătească meseriași.  Ele fiind de părere că ies mai ieftin în felul ăsta, în plus fac și o treabă mai bună.  Dacă e să mă gândesc mai bine, cam au dreptate. Nu mereu nimerești meseriași buni, pe deasupra în afară de materiale mai trebuie să plătești și mâna de lucru.

Mama mea este genul de persoană care face parte din această categorie. Ea se pricepe prinde altele la a  tapița  canapele pat și fotolii. Bine, le repară să zic așa pe cele care sunt realizate cu modele mai simple.

Acum câteva zile, mama tocmai mi-a spus că ar vrea să schimbe materialul de la un pat. Acela e vechi și  dorește să pună  unul nou, dar pentru asta ar avea nevoie de ciocan cu capse.  Prin urmare, bineînțeles că mi-a revenit mie misiunea  de a-i căuta o astfel de unealtă.

Așa că am intrat pe internet și am găsit rapid ciocane capsat la prețuri rezonabile.

Cu ocazia asta am aflat că există și pistoale de capsat manuale, însă acestea au unele dezavantaje. Dacă folosești un astfel de dispozitiv, după un timp scurt de utilizare fie vei obosi sau te va durea mana.

În schimb capsatoarele electrice elimină acest inconvenient. Este nevoie de o simplă apăsare de buton si pistolul va face treaba in locul tău. Nu doar că nu trebuie să depui efort deloc, ci vei face totul mai rapid.

Se pot folosi mai multe tipuri si dimensiuni de cuie sau capse, în funcție de necesități. In afară pistoalelor de mână pentru capsat, mai găsești și pistoale tip ciocan așa cum a dorit mama mea. Ele se mai numesc și ciocane de capsat.

Diferența este că pistoalele sunt apreciate mai mult pentru precizie decât pentru viteză.  Ciocanele cu capse se folosesc în lucrări care necesită mai multa rapiditate.

Mama a primit ciocanul cu capse pe care și-l dorea și s-a apucat de treabă.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: