Claus Web pune la dispoziția clienților servicii web de bună calitate

În viață uni dintre noi suntem obligaţi într-un fel neavând de ales să ne părăsim casa, familia şi ţara în care ne-am născut. Atât pentru a ne câştiga existenţa, cât şi pentru a le oferii celor dragi un trai fără prea multe lipsuri.

Aşa că plecăm peste hotare, în alte ţări care ne dau oportunitatea de a câştiga ceva mai mulţi bani. Cu toate că există şi dezavantaje,  că stăm printre străini, cu gândul şi dorul zi de zi la cei dragi.

În urmă cu două luni m-a sunat o persoană foarte dragă mie. Nu am mai văzut-o de ani de zile, pentru că e plecată în străinătate. Persoana aceasta este unchiul meu. El a fost nevoit să plece fiindcă unde lucra a dat faliment și avea doi copii de crescut.

Prin urmare la un moment dat i s-a oferit un loc de muncă în acea tara ca șofer. Unchiul meu nu a mai stat pe gânduri şi s-a dus. Chiar dacă nicio persoană din familie nu era deloc de acord cu această hotărâre a lui pentru că ştiau că-i va fi foarte greu departe de ţară. Însă el susţinea că trebuie să se ducă în străinătate să muncească pentru copiii lui.

Acolo i-a mers bine unchiului meu din punct de vedere al banilor, în fiecare lună le trimitea bani copiilor lui, ca să nu ducă lipsă de nimic. Deși anii au trecut, iar aceștia sunt acum aproape de vârsta adultă. Tatăl lor tot la ei se gândește.

Cum vă spuneam, acesta m-a sunat acum două luni și mi-a dezvăluit că peste câteva zile se va întoarce în tara. Nu va mai pleca niciodată, va sta aici lângă copiii și familia lui.  Mi-a mai spus că ar vrea  să își deschidă o afacere cu piese auto. Știind că am un site, mi-a mărturisit că dorește să aibă magazin online și m-a rugat să-l ajut.

Așa că în primul rând i-am sugerat să se gândească cum ar dori să se numească magazinul online. A doua zi m-a contactat ca să mă anunțe ce denumire s-a hotărât să pună.

Cunoșteam o firmă care  pune la dispoziția clienților servicii web de bună calitate. Ea se numește Claus Web și oferă pachete de la înregistrare domenii până la server in cloud, Vps in cloud, Cloud VPS, Server dedicat in cloud, Cloud server:  Toate acestea la prețuri super avantajoase. 

Am efectuat foarte repede pașii care trebuiau făcuți pentru a-i înregistra domeniu. După ce a fost gata domeniu, am optat și pentru cea mai bună găzduire web acestei firme. Pentru ca site-ul magazinului unchiului meu, să funcționeze la standarde optime.

Acesta când a ajuns în România, totul era pus la punct. Magazinul lui online îl aștepta să se apuce de treabă. Unchiul a fost tare bucuros când a văzut că i-am făcut atât de repede.

În clipa de față,  pot spune că afacerea lui îi merge destul de bine pentru început. Unchiul meu mulțumit din toate punctele de vedere, iar eu fericită că l-am putut ajuta.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!