Clinica de neurologie Neuroaxis
În acest articol vă voi vorbii despre Neuroaxis – clinica neurologie in București .  Săptămâna trecută am căutat un neurolog bun pentru o rudă și am găsit clinica Neuroaxis. Nu mai auzisem până atunci de ea.

Am aflat că este prima clinică integrată de neurologie din București, care funcționează în regim de ambulatoriu de specialitate, Ideea unei astfel de clinici a fost al fundatorului Dan Mitrea care este medic specialist neurolog.

El și-a imaginat acest concept de unitate medicală supra‑specializată în neurologie. O unitate după cele mai înalte standarde.

Clinica de neurologie are 7 cabinete și sunt amenajate într-un stil modern. Fiecare cabinet este dotat cu aparatură de ultima generație și conceput în funcție de nevoile pacienților. Echipa este compusă de zeci de medici cu expertiza în toate ramurile neurologiei și neurochirurgiei. Ei sunt gata să ofere pacienților consultații, tratamente și investigații multidisciplinare.

Așadar i-am recomandat rudei mele să-și facă programare la Neuroaxis, asigurând-o că acolo va găsi cei mai buni neurologi.  Ea s-a dus la această clinică și mi-a confirmat că este amenajată, primitor, adaptat pacienților cu afecțiuni neurologice. Concepută special pentru ca aceștia să beneficieze de consultații, investigații, tratamente și servicii de monitorizare. Așa cum spuneam mai sus folosind cea mai performată aparatură medicală.

Ceea ce face clinica Neuroaxis este să reunească  echipe de neurologi coordonate de medici de renume, cu experiență internațională. Aducând medici dedicați, care împreună acoperă toate ariile neurostiintelor și ale domeniilor conexe: neurochirurgie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicală, cardiologie sau chirurgie spinala.

Echipa numără peste 22 de medici cu diferite supra‑specializări, precum și medici din străinătate (Franța, Germania, Anglia). Toți sunt uniți de pasiunea pentru medicină și de dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale posibile.

În plus, au integrat și o componentă holistică, anume terapia prin Yoga, dezvoltată în colaborare cu un maestru yoghin din India. Mai exact clinica dispune de trei cabinete de consultații, o sală de tratamente, un cabinet destinat investigațiilor ecografice vasculare, un cabinet destinat investigațiilor electromiografice (EMG) și un laborator de epileptologie destinat monitorizării video EEG și somnologiei.

Clinica de neurologie Neuroaxis este una dintre cele mai bune din țară.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!