Clocitoare cu intoarcere automata

Acum două săptămâni a fost ziua bunicii mele. Pot să spun că mi-a fost foarte ușor să mă decid ce cadou să îi dăruiesc. În primul rând m-am gândit că ea trăiește la țară unde lumea ei sunt animalele și  grădina.

Îi place să aibă curtea cu multe animale și plină grădina cu legume. Cu toate că are o vârstă destul de înaintată este o bătrânică energică și fericită. Să o scoți pe bunica mea din mediul ei liniștit și pașnic de la țară, e ca si cum ai scoate un peste din apa, s-ar sufoca.

Prin urmare am intrat la Micul Meseriaș de care știam că este un magazin online unde găsești tot ce ai nevoie pentru casa ta când vine vorba de unelte și utilaje.  Și am aruncat o privire la gama largă de produse puse la dispoziție de către aceștia.

La un moment dat am de categoria Incubator Ouă  și atunci mi-a venit ideea să îi  cumpăr bunicii mele cadou o clocitoare cu intoarcere automata. I-ar fi de mare ajutor o asemenea unealtă.

Așa că i-am ales Incubator inteligent 56 ouă cu întoarcere automată MS-56. I-am cumpărat acest  incubator pentru că este potrivit pentru aproape toate tipurile de ouă: găină, rață, gâscă, prepeliță, curcan, fazan, potârniche ș.a.

Acest model de incubator este conceput pentru incubarea ouălor într-un mediu homeoterm. Carcasa incubatoarelor este confecționată dintr-un material termoizolant, asigurând o temperatură optimă și constantă în interior.

Alimentarea se face separat printr-o singură priză la 220 V. se poate seta o temperatură corespunzătoare prin apăsarea butoanelor de control și afișarea datelor pe ecran cu LED-uri. Incubatorul este echipat cu un dispozitiv special ce asigură mișcarea automată a ouălor de la stânga la dreapta și invers  la fiecare 2 ore pentru a folosi căldura.

Când am văzut  fericirea pe chipul bunicii mele, mi-am dat seama că i-am dăruit cadoul perfect. Aceasta m-a  îmbrățișat și mi-a mulțumit.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: