Coafuri pentru fața pătrată

Într-una din zilele trecute, m-am întâlnit cu o prietenă. În timp ce am băut cafeaua, am vorbit despre multe lucruri printre care și despre coafuri. Mi-a mărturisit că ea dintotdeauna a avut o problemă cu aranjarea părului din cauza că are fața pătrată.

Nu cu orice tunsoare sau coafură îi stă bine. Cu toate că are un  splendid păr  lung și des. Să fiu sinceră mereu am cam invidiat-o pentru o asemenea podoabă capilară. Această prietenă mi-a mai spus că ieri seară urma să participe la un eveniment important. Iar cea mai mare bătaie de cap a ei este cum să se coafeze ca să arate cât mai frumoasă.

Cu alte cuvinte, nu avea nici cea mai mică idee cum să se coafeze la petrecere. Așa că m-am oferit să o ajut și i-am propus să ne documentăm pe internet despre coafurile care o pot avantaja. Mediul online este plin de articole cu o mulțime de sfaturi despre înfrumusețare, make-up,  coafuri și etc. Prietenei i-a plăcut ideea mea și a recunosc că nu a căutat pe internet pentru că n-avut timp.

Prin urmare ne-am pus pe căutat, după câteva accesări anumitor site-uri am găsit un articol foarte bun. Din acesta am aflat informații esențiale despre coafuri pentru fata patrata.  Pot spune că acele informații au scos-o din impas pe prietena mea. Când l-a terminat de citit era foarte bucuroasă pentru că a descoperit cele mai potrivite tunsori și coafuri pentru fața pătrată.

Articolul se regăsește pe site-ul Tonica care este ca o revistă dedicată femeilor. Este locul unde ai posibilitatea să afli sfaturi importante pe subiecte despre frumusețe, sănătate, modă și lifestyle. De asemenea este o revistă care te ține la curent cu tot ce se petrece în lumea modernă.

Tonica îți oferă Interviuri cu vedete, în plus arată femeile de Succes și Știri Mondene. Acolo poți mai citii ce se întâmpla pe Glob, Vedetele au cuvântul, 33 de întrebări cu vedete. Prietena mea nu numai că a aflat cum să se coafeze, ci și a devenit cititoare fidelă acestei reviste magazin.

Astăzi mi-a dezvăluit că la petrecere toată lumea i-a admirat coafura. Era extrem de fericită.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: