Colantari auto București la prețuri avantajoase
Un amic tocmai și-a deschis propria lui companie care se ocupă cu taximetria. Acesta  m-a întrebat dacă știu vreo firmă care oferă colantari auto București la prețuri avantajoase.

Așa că i-am recomandat firma Fuel care îl  poate ajuta cu idei si soluții excelente intr-un timp record, la calitate ireproșabila. Majoritatea serviciilor de colantari auto pe care le-a furnizat sunt in zona Bucureștiului.

Clienții au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea unui portofoliu numeros pentru compania Fuel, aceștia sunt: Cargus, Dionis, Mercedes-Benz, RBC, Olympia, Monte Banato, Casa Magica Design, La Doi Pași si mulți alții.

Totuși aria lor de activitatea nu se rezuma strict pentru zona de București. Echipa firmei Fuel are numeroși clienți mulțumiți de serviciile lor în toata tara precum Brașov, Constanta sau Iași.

I-am explicat amicului meu de faptul că multe persoane abordează serviciul de colantari auto datorita faptului ca este mult mai ieftin in comparație cu o vopsire toata sau parțiala a mașinii. Pe de alta parte acest sistem ajuta si la protejarea vopselii iar timpul alocat este mult mai rapid decât o vopsire totala a mașinii.

Având in vedere problemele cu care majoritatea șoferilor le întâmpina cu vopseaua mașinii in special in cadrul orașelor mari precum Bucureștiul. Prin urmare investirea in acest sistem garantează protejarea lunga a vopselii si a mașinii implicit.

Un alt avantaj oferit de sistemul colantarilor auto îl constituie modul ușor de a modifica sau de a repara eventuale probleme ce țin de imaginea autoturismului.

– Inscripționarea vehiculelor este una dintre cele mai abordate modalități de către clienți si agențiile de publicitate in ideea de a crea o imagine puternica companiilor.

– Montarea autocolantului decupat se poate efectua atât la punctul lor de lucru, cât și la sediul beneficiarului.

– Colantari cu folie neagra lucioasa / mata;

– cu folie alba lucioasa / mata si de diverse culori;

– cu folie 100% transparenta (pentru protecție)

– Colantari cu print policromie (orice suprafața)

– integrale cu folie de carbon;

– Colantari elemente de interior; elemente de exterior (oglinzi, praguri, masca).

Amicului i-a plăcut informațiile pe care i le-am spus despre firma Fuel.  Acesta i-a contactat imediat.  După ce a beneficiat de serviciile acestora, mi-a mulțumit.

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!