colectare electrice electronice

Societatea Cami Comexim a luat nastere in anul 1992, avand ca obiect principal de activitate colectarea/reciclarea diferitelor tipuri de deseuri: hartie, carton, mase plastice, electrice electronice, fier. Cu sediul in Bucuresti, reusim sa oferim clientilor din zona (dar nu numai) servicii ireprosabile la un raport avantajos calitate-pret. Grija pentru mediu, dar si cea pentru clientii nostri ne-a clasat pe un loc fruntas in domeniu, ceea ce nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa ne mentinem valorile pe care le promovam de la infiintare si pana in prezent.

Colectare electrice-electronice? Nimic mai simplu pentru noi!

Pentru ca stim exact ce trebuie facut atunci cand un client ne contacteaza pentru servicii colectare electrice electronice, intreg procesul se desfasoara fara probleme, extrem de rapid. Respectam etapele pe care chiar noi le-am configurat in vederea obtinerii satisfactiei maxime a clientilor, insa acest lucru nu inseamna ca intr-o situatie speciala nu ne putem abate de la acestea, pliindu-ne pe particularitatile cazului si oferind solutii in functie de acestea.

Dispunem de mijloacele de transport necesare (13 la numar) pentru a asigura transportul pentru o cantitate minima de 500kg de deseuri reciclabile, la o ridicare. De asemenea, asiguram si personalul necesar pentru ca aceasta operatiune sa se finalizeze in cel mai scurt timp.

 De ce este necesar serviciul de colectare electrice electronice?

Ca si procent, deseurile electrice-electronice reprezinta 5-6% din totalul deseurilor pe care o comunitate le produce. La fel ca orice tip de deseu, cele electrice-electronice nu trebuie sa fie depozitate in gospodarie sau sa fie aruncate la intamplare. Acestea trebuie sa fie colectate, respectiv reciclate in mod corect, din motive ce tin de protectia mediului avand in vedere ca acestea prezinta un potential toxic. Un alt motiv ar fi ca resursele naturale ale pamantului trebuie protejate.

Deseurile electrice electronice pot detine in componenta elemente nocive pentru sanatatea oamenilor, dar si pentru mediu, gaze periculoase sau metale grele, care daca sunt eliberate in apa, aer sau sol pot avea efecte daunatoare.

Deoarece multe dintre aceste deseuri sunt compuse din elemente ce contin materiale recuperabile, ce pot fi reintroduse in industrie ca si materii prime secundare, ar fi ideal sa se recicleze. Va asteptam cu interes solicitarile pentru colectare electrice electronice.

 Apeleaza la Cami Comexim pentru colectare electrice electronice!

Daca sunteti in cautarea unui partener care sa va ofere servicii colectare electrice electronice la cele mai ridicate standarde, fara sa omita chiar si cele mai mici detalii, va recomandam sa intrati in legatura cu specialistii Cami Comexim. Acestia vor avea grija sa va raspunda prompt si sa intervina imediat in vederea solutionarii cererilor voastre.

Avem certitudinea ca veti fi mai mult decat multumiti de colaborarea cu echipa noastra avand in vedere valorile care stau la baza companiei.

Clientii de pana acum au fost incantati ca ne-au ales ca si parteneri si la fel va fi si in cazul vostru!

————————————

CONTACT RAPID:

TELEFON: (+40) 722 627 288

WEBISTE: www.reciclare-hartie.ro

EMAIL: camelia.chirila@camicomexim.ro

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!