Companie care se ocupă cu blindaje statii de betonare

Articolul acesta este dedicat celor de la  Corporation Construct.  Aceasta este o firmă care se ocupă cu utilaje pentru construcție de cea mai bună calitate.

Am aflat de aceasta, acum câțiva ani când i s-a stricat unchiului meu un utilaj.  El lucrează pe șantier și era tare supărat în momentele acelea, fiindcă i se defectase când avea mare nevoie.

Din lipsă de timp, m-a rugat să  caut pe internet o companie care se ocupă cu blindaje statii de betonare. Așa am dat de Corporation Construct care  pune la dispozitie  gama de elemente de uzură pentru statiile de betoane. Blindajele sunt concepute din tabla Hadron® cu duritatea de 450 – 500 HB.

Indiferent de forma și dimensiunea acestora, ei vor găsi tehnologia de fabricatie. Astfel încât  produsul oferit sa fie interschimbabil cu cel original. Blindaje drepte, gaurite și lamate sau blindaje curbe, gaurite si lamate, pentru noi nu sunt o problema.

Unchiul meu a fost mulțumit și fiindcă cei de la firmă s-au deplasat pe santierul lui pentru a masura produsele. În acest fel dând dovadă de  responsabilitate pentru execuția acestor blindaje ce cade în sarcina lor.

Fără îndoială scopul celor de la Corporation Construct este acela de a oferi clienților suportul necesar pentru identificarea acelor soluții . Cu ajutorul cărora clienții vor putea reduce costurile de producție.

De atunci unchiul meu numai de Corporation Construct folosește utilaje pentru constricție.

De asemenea această firmă, se ocupă și cu întreținerea utilajului, conform recomandărilor făcute de producător. Înlocuiesc piesele uzate imediat ce acestea au fost descoperite, precum si reviziile periodice vor reduce la minim staționările accidentale.

Prin urmare echipa Corporation Construct verifică piesa cu piesa concasorul. Apoi prezintă situația împreuna cu deviz de lucrări, urmând ca, după acceptul clientului să facă reparațiile necesare. Procedând astfel clienții  reduc la minim pierderile cauzate de staționările accidentale ale utilajului.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!