Covorașe decorative

Suntem în febra sărbătorilor de iarnă, când fiecare din noi ne gândim la cei dragi, ce cadouri să le dăruim. Mă simt bine atunci când dăruiesc ceva cuiva drag, să văd că se bucură de cadou. Am avut momente în care nu mi-a fost ușor să aleg un dar.  Să alegi cadoul perfect, trebuie să cunoști bine o persoană.

Asta mi s-a întâmplat săptămâna trecută, când am primit o invitație de la niște prieteni care tocmai s-au mutat în casă nouă.   Și-au dorit să-mi arate noua lor locuință de care se bucură foarte mult. Ani de zile aceștia au muncit ca s-o aibă.

Prin urmare nu puteam să mă duc cu mâna goală la ei, mai ales pentru că se apropia și Moș Nicolae. Ideea mea era să le cumpăr un obiect de care să se bucure amândoi, însă habar n-aveam cu exactitate ce anume. Zile întregi am  umblat prin magazine și nu mi se părea nimic interesant.

Într-o seară m-am pus să caut pe internet cu speranța să găsesc ceva frumos pentru cei doi. Și am dat de site-ul: morrisalexander.ro.  Nu auzisem de acesta, dar uitându-mă la produsele pe care le are, m-am bucurat foarte mult că l-am accesat.

Morris Alexander este un magazin virtual cu produse textile destinate pentru casă extrem de drăguțe.

În acesta putem găsi de la halate de baie până la veselă. În timp ce căutam un obiect frumos în acest magazin, la un moment dat am ajuns în categoria cu covorașe decorative . în primul rând la cât de frumoase  sunt aceste covorașe m-am îndrăgostit de ele, apoi m-am gândit că într-o locuință nouă nu strică un astfel de obiect decorativ.

Mi-au plăcut aceste covorașe pentru că sunt realizate din bumbac, groase, croite mecanic în două culori calde și cu superbe  modele în relief. În plus sunt niște covorașe clasice și  moderne în același timp cu aspect discret și de bun gust.

Cel mai  important detaliu mi s-a părut  marginea covorașului care  este realizată prin suprapunere cu margine îndoită spre dosul materialului efectuată prin coasere paralelă pentru rezistență sporită.  Cu alte cuvinte n-am mai stat pe gânduri și am ales să le cumpăr prietenilor mei, unul din acele covorașe decorative.

Echipa Morris Alexander mi-a  livrat comanda mai repede decât mă așteptam. A doua zi covorașul decorativ a fost la mine.  Acest magazin m-a convins că produsele textile sunt croite cu mult profesionalism pentru confortul deplin al clienților, în care calitatea, eleganța și stilul își spun cuvântul.

Când mi-am vizitat prietenii, mi-au arătat fiecare colț al casei,  și am putut observa că e aranjată într-un stil modern. Am fost fericită să-i văd că se bucură foarte mult de cadoul meu. Covorașul decorativ l-a pus în living, unde dă un aspect elegant.

Prietena mea mi-a mărturisit că acel covoraș este exact ceea ce simțea că lipsește în living-ul lor. M-a întrebat curioasă de unde l-am cumpărat și i-am dezvăluit că:

La Morris Alexander găsește  produse textile pentru casă foarte frumoase și numai de calitate foarte bună !

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: