Compania CopyService este specializata in inchirierea de copiatoare second hand, intretinerea si repararea periodica a echipamentelor de birou. O gama larga de servicii reprezinta o garantie a unei cooperari eficiente cu expertii nostri, a caror sarcina include:

  • service imprimante canon
  • inchirieri copiatoare
  • service imprimante si copiatoare de orice marca si multe altele.

Necesitatea de a angaja specialisti pentru a elimina problemele, se efectueaza in situatiile in care dispozitivele sunt operate necorespunzator, iar diagnosticarile sunt facute in mod precoce. De asemenea, necesitatea de a recruta specialisti, apare in cazul in care este imposibil sa se utilizeze anumite functii ale tehnologiei, datorate instalarii incorecte a software-ului.
Fiecare proprietar al unui echipament de birou, fie imprimanta, fie copiator, isi pune intrebarea – de ce trebuie sa faca intretinerea lor, atunci cand totul functioneaza? Toata lumea raspunde la aceasta intrebare in moduri diferite: O pierdere de timp si bani sau este o masura care va prelungi termenul de functionare fara probleme a echipamentului de birou.

CopyService

Echipamente de birou

Acestea sunt imprimante, copiatoare, scanere,  adica tot ce iti automatizeaza munca. Remarcam doar ca in toata aceasta lista, avem de-a face cu un numar mare de unelte si piese in miscare, la care se adauga temperatura de lucru din interiorul echipamentului, precum si cantitatea de praf acumulata in interiorul oricarui echipament.  Fara lubrifiere si fara curatare, exista o uzura rapida a pieselor, ceea ce duce la distrugerea functionarii oricareia dintre ele si, prin urmare, reparatia este inevitabila.

Ce inseamna intretinerea echipamentului de birou?

Intretinerea si service-ul reprezinta un set de masuri care include dezasamblarea echipamentului, curatarea si lubrifierea tuturor componentelor, deoarece, lubrifierea este utilizata pentru fiecare tip de echipament, in conformitate cu recomandarile producatorului. De asemenea, este inclusa verificarea si reglarea parametrilor de functionare ai echipamentului, diagnosticare (determinarea functionalitatii echipamentului, identificarea partilor sale defecte si posibilele cauze ale defectiunilor etc.
Rezultatul intretinerii tehnice va duce intotdeauna la o stare de functionalitate normala a dispozitivului,  mentinandu-l intotdeauna aproape nou, si, de asemenea, va duce intotdeauna la prevenirea defectiunilor si a uzurii pieselor acestuia. Intretinerea se recomanda a fi efectuata numai de catre profesionisti, care au acumulat o vasta experienta in cariera lor.
Noi, cei de la Copy Service, suntem angajati profesional in reparatia echipamentelor de birou de mai multi ani. Serviciile noastre sunt certificate, si, mai mult decat atat,  acordam o garantie completa pentru munca efectuata pentru dispozitivele inchiriate de la noi. Expertii nostri au acumulat o experienta nepretuita in repararea echipamentelor de birou de orice complexitate. Firma CopyService nu numai ca se ocupa de service copiatoare , ci, se ocupa si de inchirieri imprimante, in baza unui contract.
Expertii Copy Service, adera la principiile de lucru avantajoase pentru client, pastrand in acelasi timp un echilibru rezonabil intre pret si calitate. Ca urmare, obtii:

  • Conditii flexibile pentru cooperare. Clientii determina independent tipul de contract si programul de plati.
  • Intretinerea echipamentului de copiere este efectuata numai de catre specialisti certificati;
  • Rentabilitatea, scaderea cheltuielilor suplimentare. Lucram direct cu furnizorii de piese de schimb si componente, astfel incat preturile pe care le oferim sa fie competitive.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!