Asadar nu mai pot face nimic pentru el! Inima a incetat sa-i mai bata, sta mort in Germania si asteapta sa fie adus acasa. Doamne, regret acum pentru toate dorintele mici pe care as fi putut sa i le indeplinesc, dar nu am putut, am amanat sau nu le-am luat in seama!
In astfel de situatii mereu regretam tardiv. Doamne, este prea cald afara, iar eu doresc ca el sa ajunga bine, intreg, sa nu inceapa deja sa…Ma doare cumplit gandul acesta, nu intelegeti?
Cu ce masina sa il aduc? Am auzit ca un om a scapat sicriul cu sotia la o frana brusca de pe masina si putin a lipsit sa nu-l faca praf masinile care veneau din spate. N-as suporta sa se intample asta. Dragul de el, a suferit destul. As vrea sa fie luat usor-usor, tratat cu respect fiindca este omul meu drag. Tot ceea ce am reusit in viata si toate realizarile sunt legate de ajutorul lui, chiar daca a stat in umbra.

Funerare
A fost umarul pe care am plans cand simteam ca nu mai pot, batista care mi-a ster lacrimile, bratul care m-a ridicat de cate ori am cazut din cauza loviturilor nemiloase ale vietii.
Sunt slaba, dar trebuie sa il aduc! Mi s-au uscat mainile in acelasi timp cu disparitia lui si cine, oare cine ma va ajuta?
Firma de pompe funebre care ma va ajuta cu repatriere decedati Germania trebuie sa fie una cu experienta si sa ofere servicii de caliatet premium. Intoarcerea sa acasa trebuie sa fie organizata in mare fel ca eu sa imi linistesc sufletul stiind ca am facut tot ceea ce se cuvine.
Funerare Nicolas.ro a facut sa inceteze toate grijile legate de ultima mea intalnire dintre mine si el, deoarece:
-dispun de masini autorizate transportului funerar international, bine puse la punct, conduse de soferi cu experienta si care au respect fata de sarcina lor.
-in masina exista sisteme solide de prindere a sicriului, astfel ca trupul sau nu va mai fi maltratat. Se spune ca mortii nu simt, dar de ce sa le tulburam somnul?
-temperaturile la care va fi transportat trupul lipsit de viata al celui care m-a sustinut in tot sunt de 3-5 grade Celsius. Caldura nu-l va afecta in niciun fel, asa ca il putem priveghea la capela si cei care l-au cunoscut, ii pot aduce omagii postume si flori, multe si triste flori.
-imbalsamarea de calitate il va face sa reziste unei calatorii asa de lungi, manipularii si zilelor aglomerate, cu lume multa si forfota din jurul lui.
-transportul funerar va fi legal 100% echipa de specialisti pregatind cu atentie dosarul de repatriere, care contine: pasaport mortuar; certificat de deces; certificat de imbalsamare si autorizatia de transport funerar international.
Cum s-ar descurca o fiinta atat de indurerata ca mine intr-o tara asa de indepartata, avand atatea lucruri de facut?
Firma de pompe funebre amintita mai sus va face totul ca la carte fiindca multi apartinatori au fost extrem de multumiti de prestatia echipei lor si s-au consolat cu ideea ca au organizat impecabil aducerea in tara si inmormantarea…

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!