Cu un aspirator de praf de unghii ai curățenia asigurată și nu riști să te îmbolnăvești

Acasă sau intr-un salon, de fiecare data când are loc pilirea unghiilor cu gel sau a celor false apare si praful de unghii. Praful rezultat in urma acestor proceduri este fin, particulele pot ajunge rapid in plămâni si pot duce la infecții destul de urate.

Odată cu praful ajungem sa inhalam si substanțe toxice conținute de geluri sau de unghiile false aplicate, cantitatea de praf este mai mare in cazul pilelor electrice, așa ca pericolele sunt si mai mari mai ales pentru cei care lucrează la saloanele de frumusețe.

Praful poate contamina si toata zona de lucru, se poate lua foarte ușor pe mâini si apoi poate ajunge mai departe si in stomac, bacteriile si substanțele dăunătoare putând sa ne afecteze întreg procesul de digestie.

Pentru evitarea unor astfel de probleme grave profesioniștii si amatorii sunt obligați sa aibă aproape un aspirator praf unghii, pe care sa-l folosească ori de cate ori începe pilirea unghiilor. Aspiratorul se pune pe masa, se poate incorpora in masa de manichiura, are un design compact si este foarte simplu de întreținut si depozitat când nu este nevoie de pilirea unghiilor.
Caracteristicile aspiratoarelor de praf de unghii

Un banal aspirator de praf de unghii ne poate feri de infecții oculare, de alergii sau de inhalarea unor cantități mari de substanțe ce pot provoca neplăceri serioase mai ales la persoanele mai sensibile.

Noile tipuri de aspirator praf unghii sunt portabile, ușoare, nu mai e nevoie sa faceți curat după clienți sau acasă, după aplicarea unghiilor cu gel sau a unghiilor false, puterea de absorbție este mare, așa ca nu va fi nevoie sa cumpărați mai multe astfel de aparate.

Motoarele puternice, zgomotul redus, consumul infim de energie electrica si suprafețele exterioare din materiale rezistente, iată doar câteva motive pentru care aparatul nu trebuie sa lipsească de pe masa oricărui manichiurista sau din trusa de manichiura personala.
Kit Unghii are oferte bune la aspiratoare de praf de unghii

Aspiratoare pentru unghii sunt portabile cu un design modern sunt de găsit si la Kit Unghii, acestea au suprafeței moi, antistatice, se curata cu ușurința, puterea este suficient de mare pentru o aspirație eficienta pe tot parcursul utilizării lor.

Praful colectat e depozitat in săculețe speciali refolosibili, designul permite transformarea sa in suport pentru mana in timpul manichiurii. Kit Unghii oferă si seturi complete pentru manichiura cu aspirator, lampa ud cu neoane, pile electrice profesionale, la comanda produselor din aceasta categorie se primesc si cadouri surpriza, suport de mana, rezerve șmirghel pentru pila electrica, de pilda.

Pentru fiecare aspirator praf unghii de pe KitUnghii.ro se asigura transport gratuit in toata tara prin posta, curier, daca se comanda de minim 200 Ron, produsele sunt originale si noi, comenzile se fac telefonic sau online, direct pe site, in pagina de produs.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d