Cum aleg o rochie pentru persoana iubită

Destul de rar femeile primesc de la persoana iubită îmbrăcăminte. Bărbaților le vine greu să aleagă piesele vestimentare potrivite și preferă să cumpere alte tipuri de cadouri.

Dacă însă anul acesta, de Crăciun vrei să iți surprinzi iubita/soția, îi poți cumpăra o rochie. Cum o alegi? Iți voi spune în cele ce urmează. Sunt câteva lucruri pe care dacă le iei în seama vei face o alegere bună. Nu trebuie să mergi prin magazine, ci poți cumpăra rochia și online. Poți cumpăra de exemplu rochii fabricate în Romania de la A&D Fashion. Aici vei găsi tot felul de rochii, de la rochii elegante de seara până la rochii de zi.

AD Fashion

Pentru a face o alegere potrivita, trebuie să te gândești la forma corpului persoanei iubite. Încearcă să alegi un model care să îi scoată în evidență atuurile. Știu că poate te gândești că e greu, dar nu e deloc așa. Dacă are picioare lungi și frumoase, alege o rochie puțin mai scurtă, dacă are un decolteu atractiv, alege o rochie care să evidențieze acest lucru și așa mai departe. Gândește-te la ce tipuri de rochii poartă și alege un tip asemănător.

La fel cum trebuie să alegi o rochie care să o evidențieze trebuie să alegi și o rochie care să-i ascundă pârțile de care nu e mândră. Cu siguranță știi care sunt acestea. Dacă știi că are un complex legat de picioare, nu-i alege o rochie foarte scurtă, dacă știi că nu îi place faptul că nu are brațele tonifiate, nu alege o rochie cu mâneci foarte scurte. Încearcă să te orientezi în așa fel încât să alegi rochia potrivită pentru corpul ei.

Când alegi o rochie sau orice altă piesă vestimentară, trebuie să ai mare grijă la mărimi. Trebuie să alegi mărimea potrivită. Dacă nu știi dimensiunile iubitei/soției tale, când nu e prin zonă caută eticheta de la o rochie pe care o poartă și vezi mărimea care i se potrivește. Astfel vei face o alegere bună.

Nu încerca să cumperi niciodată o rochie în care ti-ar plăcea ție să o vezi, dacă știi că ea nu preferă astfel de rochii. Cel puțin nu cumpăra o astfel de rochie cu gândul de a fi purtată când iese din casă. Dacă iubita/soția ta nu obișnuiește să poarte rochii cu decolteuri adânci, rochii foarte scurte, rochii cu spatele gol, etc., nu alege astfel de rochii, ci optează pentru ceva ce crezi că ar purta, ceva ce crezi că ar aprecia.

Sper să reușești să alegi o rochie potrivită. Ține cont de aspectele de mai sus și vei vedea că vei face o alegere excelentă.

Dacă ești în căutarea unui magazin online cu rochii de calitate, rochii pe care orice femeie le adoră, intră pe AD-Fashion.ro.

Salvează

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: