sănătatea părului

Specialistii spun că singura modalitate garantată de a restabili sănătatea părului înapoi la starea pre-colorată este de a tăia părul colorat anterior, decolorat sau deteriorat și de a-l crește înapoi. Atunci, va fi din nou păr sănătos, virgin, chiar și după decolorare. Părul nou [care nu este atins de substanțe chimice va fi virgin.

Vestea bună, dacă doriți să vă continuați să vă colorați părul, mai există modalități de a menține părul sănătos tratat prin culoare, care este aproape la fel de sănătos ca părul pre-tratat, virgin, pe care l-ați avut cândva.

Deci, cum puteți restaura cel puțin o parte din sănătatea părului dvs.?

Deși tehnic nu veti putea reveni niciodată la părul sănătos dinante de culorare, cu excepția cazului în care îl creșteți și începeți proaspăt, experții sunt de acord că cele mai promițătoare două modalități de a păstra integritatea părului tratat cu culoare înainte, vedeți un stilist profesionist și folosind produse de calitate acasă.

Multe femei afirmă că a vedea un colorist de renume este de cea mai mare importanță, în loc să încerci să te vopsesti acasa și să faci ceva drastic. Nu încercați să economisiți bani și să nu obțineți ceea ce doriți sau să vă deteriorați părul. Veți cheltui întotdeauna mai mulți bani încercând să vă remediați părul! De asemenea, asigurați-vă că faceți tratamente și aveți un șampon, balsam și mască profesionale pentru acasă.

Care este cea mai bună rutină post-vopsea de urmat pentru a vă asigura că părul dvs. va rămâne cât mai sănătos?

Pe scurt, după ce vă colorați, este mai bine să vă hidratați și să vă protejați părul împotriva căldurii.

Hidratarea profundă este o necesitate absolută – cu cât balsamul este mai mult, cu atât mai bine. Nu efectuați nicio altă muncă de culoare sau nu aplicați alte tratamente timp de cel puțin câteva săptămâni, pentru a evita supraprocesarea (de asemenea prăjirea) părului dvs. Încercați să stați departe de căldură cât puteți, cât părul dvs. se luptă să păstreze umezeala după ce a fost colorat (mai ales după ce este decolorat).

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: