De multe ori mi-am auzit prietenii ca sunt ingroziti de zilele in care trebuie sa faca curatenie si ca prefera sa mute pietre decat sa dea cu matura. La mine nu a fost nicodata cazul, deoarece intotdeauna mi-a placut sa fac curatenie si sa pastrez oridinea.

Atunci cand locuiesti singur inveti sa te gestionezi mai bine decat oricine si sa apreciezi hainele in ordine si curatenia in casa. Desigur, acest discurs nu poate fi facut pentru toti, insa marea majoritate este de acord ca a face curat este la fel de important precum a te spala pe dinti sau a face baie.

Degeaba porti camasa curata daca la tine in casa se afla un morman de gunoi pe are incerci sa il ascunzi sub covor. Mai devreme sau mai tarziu prietenii isi vor da seama ce fel de persoana esti si te vor evita.

Norocul pentru mine a venit si din partea magazinului de unde ma aprovizionez cu detergenti profesionali. Magazinul se numeste echipamentcuratenie.ro si detine o gama completa de produse pentru curatenie. Nu numai ca detine o gama completa de produse Tork si multe alte accesorii si aparate.

De la gama de produse Tork mi-am echipat complet casa cu accesorii din hartie, dispensere si dozatoarea pentru sapunul lichid care apartine tot de brand-ul Tork.

De ce am ales Tork?

Este un brand foarte bun, ales adesea chiar si de marile institutii precum scoli sau spitale, dar poate fi gasit si in dozatoarele de sapun lichid de la restaurante, mall sau bai publice. Am considerat ca daca este destul de bun pentru astfel de structuri este bun si pentru mine.

curatenia

Echipamentcuratenie.ro ofera si aspiratoare profesionale capabile sa traga praful si substantele lichide, chiar si de pe cel mai stufos covor. Gama aceasta de aspiratoare se deosebeste prin faptul ca produsele ajung sa detina o putere de 3300W, iar aspiratoarele sunt fabricate cu cate 3 motoare.

Genul acesta de aspirator poate fi folosit atat pentru curatenia in casa, dar si profesional.

Cu o saptamana in urma mi s-a intamplat sa in intru intr-un birou unde femeia de serviciu aspira mocheta. Am recunoscut imediat brand-ul de aspirator, deoarece il mai vazusem pe site-ul echipamentcuratenie.ro Asta mi-a oferit destul incredere incat sa comand si eu unul pentru casa. La scurt timp am fost fericitul proprietar al unui aspirator Columbus 3300W. Acest tip de aspiratoare reprezinta o revelatie pentru cei care sunt pasionati de curatenie. Aspiratorul reuseste sa aspire chiar si sucul de pe covor.

O alta categorie care, de ceva timp, a inceput sa ma fascineze este cea cu monodiscuri pentru curatarea podelei. La inceput nu am stiut precis la ce se folosesc, insa m-am documentat asupra subiectului si am descoperit ca se folosesc pentru a curata sali de sport, restuarante, supermarket-uri si, in general, zonele unde pe pardoseala se foloseste linoleum, gresie sau materiale ce ofera o suprafata similara cu materialele mentionate.

Recomand, cu cea mai mare incredere produsele comercializate pe site-ul echipamentcuratenie.ro, deoarece de fiecare data cand am cumparat s-au dovedit a fi mai mult decat avantaj pentru curatenia in casa.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!