Cursuri de evaluare time management

Aseară un amic mi-a dat vestea că s-a apucat de Trainer. M-am bucurat foarte mult că în sfârșit s-a decis să facă asta. El e o fire extrem de energică, dar are un job care îl face să stea multe ore pe scaun la birou. De multe or acesta se simte destul de inconfortabil.

Prin urmare eram sigură că această ocupație de Trainer, îi va face numai bine.  Ca să-i fie mai ușor să se adapteze la activități, amicului meu i-am recomandat cursuri de evaluare time management  

Așadar i-am explicat că acest program îl va ajuta să înțeleagă mai bine cele patru generații care formează in momentul de față forța de munca – Veteranii, generația  Baby Boomers, generația X, generația Y – si modul in care experiențele si așteptările  unice fiecărei generații menține perspectiva acestora la locul de muncă.

În urmă acestui curs să fie capabil să identifice provocările de a lucra cu multiple generații si vai învață tehnici care implica o maniera respectoasa de comunicare si interacțiunea pozitiva cu toate grupurile.

Obiectivele unui asemenea curs sunt: Descrierea mediului de lucru aflat in schimbare. Identificarea celor patru generații de la locul de muncă. Descrierea caracteristicilor celor patru generații de la locul de muncă. Examinarea stereotipurilor asociate fiecărei generații. Identificarea posibilelor provocări in interacțiunea dintre generații. Demonstrarea tehnicilor favorabile comunicării respectuoase cu celelalte generați. Dezvoltarea unui plan de acțiune care sa stabilească legătura intre generațiile de la locul de munca

Cursul este în varianta de program de training de clasă. Acesta se numește The Multi-Generational Workplace și  face parte din COLECȚIA DE TRAININGURI REPRODUCTIBILE. Include un set nelimitat de conținut ce poate fi descărcat, customizat si reprodus. Fiind ușor de editat fișierele in Microsoft Word si PowerPoint.

După ce i-am dat toate aceste informații, amicul meu mi-a mărturisit că habar n-avea de cursurile astea. Mi-a mulțumit mult.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!