De ce nu vreau un apartament vechi

Când m-am hotărât să îmi cumpăr un apartament pentru mine și soțul meu am gândit bine orice detaliu pe care îl puteam lua în calcul. Printre altele ne-am hotărât să optam pentru oferta de apartamente noi Sibiu Am considerat că un apartament nou îndeplinește cel mai bine condițiile dorite de noi.

Pentru a face o alegere cât mai bună am cerut și ajutorul unei agentii imobiliare Sibiu. Mereu am considerat că agențiile imobiliare pot oferi mult mai mult ajutor decât ar putea crede unii. Sunt multe agenții imobiliare Sibiu. Eu însă am vrut să colaborez cu cea mai bună, fapt pentru care i-am ales pe cei de la NewConceptLiving.ro. Aceștia mi-au fost de mare ajutor. Ei mi-au găsit în scurt timp apartamentul ideal pentru familia mea și toată lumea a fost mulțumită.

Din start am exclus varianta de a locui într-un apartament vechi.

Un prim motiv pentru care am făcut acest lucru e faptul că apartamentele vechi au de cele mai multe ori o suprafața locuibilă mult mai mică decât cele vechi. Nu am vrut un apartament cu 3-4 camere pentru a avea spațiu mai mult, ci am vrut un apartament cu 2 camere care să fie foarte spațios. Cele mai multe apartamente noi Sibiu așa sunt.

Apoi, apartamentele vechi sunt amplasate de obicei în blocuri destul de degradate. Multe dintre blocurile în care sunt apartamentele vechi sunt murdare, mai puțin rezistente, nu au interfon, lift nou, etc. Apartamentele noi au mult mai multe avantaje. Ele sunt curate, sunt construite din materiale rezistente, au tot felul de dotări și te simți mult mai în siguranță.

Un alt motiv pentru care am exclus din start ideea de a cumpăra un apartament vechi îl reprezintă lipsa locurilor de parcare. Nu mă deranjează că am de mers 5-10 minute de la mașină la bloc, însă mă deranjează să îmi știu mașina parcată în locuri în care circulă tot felul de oameni dubioși, în locuri din care nu o pot vedea.

Acestea sunt o parte din motivele care m-au făcut să aleg din portofoliu de apartamente noi Sibiu din cadrul agenției imobiliare NewConceptLiving.

Dacă și tu vrei ajutorul unei agentii imobiliare Sibiu de încredere, intră pe site-ul NewConceptLiving.ro.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!