De multe ori mi-a fost greu să aleg jucării pentru copii
De multe ori mi-a fost greu să aleg jucării pentru copii. Cu toate că nu sunt părinte, însă am nepoți. De fiecare  dată a trebuit să i-au în considerare multe aspecte înainte de a cumpăra jucării pentru copii.

Ca de exemplu vârsta micuțului și din ce material sunt confecționat. În special acele jucării 1 an.  Am văzut că puține jucării 1 an, sunt făcute cum trebuie pentru a nu afecta copilul în vreun fel.

Acum am noroc că nepoței mei au mai crescut și mi-e mai ușor să le iau ceva. Unul dintre ei este înnebunit de jocuri construcție. Iar de ziua lui naștere i-am cumpărat Learning Resources care este un set de construcție motorizat.

De multe ori mi-a fost greu să aleg jucării pentru copii

ÎNepoțelul meu a putut să petreacă zile întregi la parcul de distracții cu acest set motorizat de 120 piese. Include un motor portabil, carusel, roata Ferris, mașini, roller coaster și figurine. Acest joc are multă culoare și unelte de înfiletat pentru a crea un parc de distracții in mișcare.

Cel mai interesant lucru este faptul că scopurile educaționale ale acestui joc de construcție motorizat sunt de a încuraja creativitatea. Dar și raționamentul mecanic. De asemenea dezvoltă abilitățile motorii.

Îmi amintesc că de crăciun i-am mai cumpărat jocul Galt Connecta Straws, acesta constă în construcții din paie

De multe ori mi-a fost greu să aleg jucării pentru copii

Un astfel de joc are set de peste 200 de piese din care se pot construi o varietate de modele. Setul include paie flexibile din plastic, legături, rotițe și inele pentru construcție. Este foarte simplu de jucat. Trebuie doar să împingă acele paie din plastic prin legături și începe distracția.

Aș mai putea spune că aceste jocuri construcție le testează îndemânarea și imaginatia, construind cele mai interesante modele.

Dacă ai un copil care este meșter și priceput la toate. Visează să devină un mare arhitect. Atunci oferta de jucării de construit celor de la Educlass.ro va fi cu siguranța pe placul copilului tău.

La Educlass găsești seturi de construit case, jucării din lemn și alte materiale naturale non-toxice. Cuburi pentru construit din lemn, roți dințate si nu numai.

Acestea vor fi materialele de care vei avea nevoie pentru a-i testa creativitatea, logica și mai ales îndemânarea micuțului tău.

 

 

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!