Dupa multe economii si cautari, am gasit, in sfarsit, casa potrivita pentru mine. Este mai mult un studio, intr-un complex de blocuri relativ noi, la ultimul etaj, cu multe ferestre mari. Aveam nevoie de asa ceva pentru a-mi amenaja, pe langa locul de dormit, si ateleriul meu de pictura.
Pentru orice locuinta luata de la un fost proprietar, trebuie sa te ocupi de unele modificari si renovari. Desi studioul fusese bine intretinut, peretii si parchetul trebuiau neaparat renovate. Am chemat un mester ca sa imi spuna ce se poate face si la cat ma ajung toate cheltuielile.
parchetul
Cu peretii a sugerat sa mergem pe nuante de alb sau crem pentru a da luminozitate incaperii. Am fost total de acord pentru ca, ca si pictor, aveam nevoie de cat mai multa lumina. Despre parchet a zis ca cel dinainte trebuie numaidecat schimbat pentru ca era de proasta calitate si aveam nevoie de de ceva bun, resistent la vopseaua de ulei pe care o foloseam pentru a lucra si care sa fie usor de curatat. L-am intrebat de unde pot sa iau un astfel de parchet, fiind dispus sa scot oricat din buzunar. Pana la urma era o investitie de viitor si nu trebuia sa iau un lucru de calitate indoielnica. Mesterul mi-a zis ca stie exact de unde sa cumpar un parche foarte bun si la preturi acceptabile.
Astfel, am ajuns la magazinul Parchet pe Viata unde mi s-a propus sa iau modelul de parchet din lemn stratificat PolarWood Frasin Mars 3S. Este un parchet extrem de rezistent pentru ca acest lemn de esenta tare este folosit inclusiv la fabricarea schiurilor, rachetelor de tenis si a saniilor pentru zapada din Scandinavia dar si pentru manerele de topoare si ciocane. Asa ca, pentru un atelier de pictura, era mai mult decat perfect. In plus, stratul de uzura are o grosime de 3,5 mm adica atat cat trebuie pentru a rezista peste ani. Si culoarea este una placuta, un maro mediu, aducand un aer natural in incapere.

Am facut achizitia sugerata si rezultatul a fost exact cum ma asteptam. Acum am o locuinta si un atelier de vis.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!