Dedurizator pentru a avea apă bună și curată

Ni se recomandă de către medici, să bem zilnic 2 litri de apă pentru a ne hidrata corpul. Să fiu sinceră până acum un an, nu beam nici măcar jumate de pahar de apă pe zi. Nu prea îmi era sete, rare ori simțeam nevoia să consum lichide. De obicei îmi cumpăram sucuri carbogazoase.

Așa cum spuneam în urmă cu un an, ceva s-a întâmplat de am început să-mi placă apa. Într-o zi, m-am dus în vizită la mătușa mea care locuiește în Târgoviște. Aceasta mă aștepta cu masa pusă.

Eram înfometată de pe drum și erau numai bunătăți pe masă. Așa că m-am pus să mănânc. După ce m-am săturat, mi se făcuse sete. Uitasem că la mătușa mea nu găseam niciodată sucuri.

Pe masă era doar apă. Am strâmbat eu din nas prima dată, dar chiar mi-era foarte sete. După ce am luat o gură de apă, mi s-a părut că e cumpărată. Parcă avea gust bun. Am întrebat-o pe mătușa mea dacă aceea e apă plată luată de la vreun super marker.

Mi-a răspuns râzând că ea nu cumpără așa ceva. Ci folosește dedurizator pentru a avea apă bună și curată la robinet.

Astfel am aflat că acesta este un sistem pentru filtrarea apei. Dedurizatorul  sterilizează și purifică apa, oferindu-i siguranța sănătății mătușii mele.

Ea  mi-a recomandat să apelez cu încredere la Bio Energy Water pentru o apă fără microbi și impurități.  Spunându-mi că aceste produse comercializate îmbunătățesc calitatea apei. De asemenea sporesc confortul și, nu in ultimul rând, cresc calitatea vieții.

Adevărul este că apa ne întreține viața. Și fie că o consumăm în alimentația de zi cu zi sau o folosim pentru exterior. Ea trebuie să fie de cea mai bună calitate posibilă.

Drept urmare, imediat cum m-am întors acasă, mi-am comandat  un dedurizator pentru apă portabilă. De atunci m-am obișnuit să beau aproape 2 litri de apă zilnic.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: