Dinti de cupa

Ieri dimineață în timp ce dormeam, îmi auzeam telefonul sunând. Prima dată am crezut că mi se pare. Dar telefonul a început din nou să sune și mai insistent de data asta. Așa că m-am trezit speriată și am răspuns. Era unchiul meu, văzând că nu i-am  răspuns la primul apel, acesta era foarte nerăbdător să vorbească cu mine..

Unchiul meu lucrează în construcții, iar motivul apelurilor disperate erau din cauza că i se stricase un dinte de cupă de la excavatorul cu care lucra și îi era frică să nu afle patronul. Mi-a mărturisit că momentan nu dispune suficienți bani pentru a lua alt dinte de cupă.

Prin urmare m-a rugat  să-i caut pe internet și să cumpăr eu fiindcă îmi va restituii banii săptămâna viitoare când ia salariu. După cele auzite, m-am liniștit că nu se întâmplase nimic chiar atât grav.

I-am spus unchiului să se calmeze și l-am asigurat  că îl ajut să iasă cu bine din această situație. Imediat ce am încheiat conversația, am intrat pe internet să caut și am găsit foarte repede un catalog cu dinti de cupa care sunt cel mai modern sistem de dinți de cupa, perfectat de producătorul Suedez Combi Wear Parts.

Am aflat că acest sistem de dinți a fost proiectat pentru aplicații dintre cele mai dificile, putând fi utilizat pe utilaje de la  28 de tone și până la 250 de tone, în cazul excavatoarelor, și 360 de tone în cazul încărcătoarelor frontale.

Bineînțeles înainte de a comanda, l-am sunat pe unchi ca să mă asigur că îi cumpăr ceea ce trebuie. El mi-a spus că dinți de cupa Proclaws sunt perfecți pentru utilajul pe care îl are la muncă. Mi-a mulțumit enorm că l-am scos din acest mare necaz și că îmi rămâne dator. M-am bucurat tare mult că l-am putut ajuta.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: