Acum o săptămână, m-am gândit să mă relaxez puțin. Mi-am găsit un documentar interesant la care să mă uit. În timp ce vizionam, aud că primesc un mesaj pe telefon. Când am verificat, era de la prietena mea cea mai bună.

Aceasta știind că le am cu tehnologia și cu internetul, mi-a cerut să o ajut cu găsirea unei firme bune care oferă servicii de montaj interfoane. Ne leagă o prietenie  de peste 15 ani, Pentru mine e cea mai ambițioasă femeie din lume. De fiecare dată când și-a propus un țel, nu s-a lăsat până nu l-a atins.

În urmă cu 6 ani, a plecat în străinătate  pentru a căuta de muncă. De-abia se căsătorise și împreună cu soțul își dorea să strângă bani pentru a construit o casă pe un teren moștenit. Ambii au avut norocul să-și găsească acolo joburi destul de bune și de care să fie foarte mulțumiți de cât câștigau.

Cei doi când au  reușit să aibă banii necesari pentru visul lor, s-au întors în țară și s-au pus pe treabă. În acest moment, și-au construit o vilă mare cu 4 camere la etaj, plus mansardă. În curte au avut destul  loc pentru piscină mare în care să înoate vara, un garaj unde să bage cele două mașini și o  grădină.

Prietena mea adoră florile, iar acum are un spațiu mare în care să se bucure de multe plante și să le îngrijească. Deja i-a amenajat camera bebelușului care urmează să vină. Ea și soțul ei sunt foarte fericiți că lucrurile au mers spre bine și că au tot ce își doresc.

Curtea lor are poartă automatizată care se deschide cu telecomandă. Așa cum am spus mai sus,  le trebuia un interfon. Nu a fost nevoie să caut fiindcă, i-am spus că am un vecin care lucrează la firma Electroexpert Proinstal care are o echipă cu o vastă experiență în montaj interfoane și sisteme de securitate.

În plus este o firmă licențiată IGPR și are ca obiect principal de activitate de  întreținerea sistemelor de control acces: interfoane și video interfoane, sisteme de supraveghere pentru asociațiile de proprietari, vile rezidențiale sau diverse clădiri.

Prin urmare am accesat categoria cu videointerfoane pentru vile care se află pe site-ul acestora. Acolo am văzut acest elegant interfon care eram sigură că-i va plăcea. Interfonul este cu panou de apel: carcasă metalică, CCD color Sony, montaj aplicat. Sistemul IR LED oferă o imagine clară, chiar și noaptea. De asemenea are un monitor  color 3.5″ TFT cu rezolutie 320×234 pixeli. Este un full duplex, supraveghere, comunicație între posturile de interior, acționare. Cu alte cuvinte ideal pentru vila prietenilor mei.

Imediat le-am trimis poza cu el, spunându-le să ia legătura cu cei de la Electroexpert Proinstal că nu vor regreta.

După două zile, prietena mea m-a sunat să mă anunțe că firma pe care i-am recomandat-o, i-a montat interfonul la poartă.  Ambii soți au fost foarte mulțumiți de profesionalismul și promptitudinea personalului și că-mi sunt datori cu o cină.

Așadar, dacă aveți nevoie de montaj interfoane sau de alte sisteme de  securitate, Electroexpert Proinstal  este soluția. Vă las mai jos detaliile de contact ale acestei companii:

Adresa

Str. Baba Novac nr. 12, sector 3, București

Telefon fix

021 634 32 25

Telefoane mobile

0727 097 227

0755 113 404

E-mail

office@electroexpertinstal.ro

electroexpertproinstal@gmail.com


 De asemenea îi puteți urmării pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/electrogrupproinstal/

Vă doresc numai bine!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!