Fanii jocului League of Legends și-a creat propriul eveniment Met Gala

League of Legends este unul dintre cele mai emblematice jocuri din industrie. Cu o sută cincizeci de campioni, cărți de tradiții, evenimente, turnee și sporturi, acest univers pare să fi acaparat în profunzime comunitățile de gameri. Potrivit unui articol publicat pe thegames.ro, un grup de fanii League of Legends și-au creat propriul Met Gala, un proiect centrat pe crearea unei experiențe noi de joc, promovând distribuția într-o varietate de stiluri high-end prin puterea fan art-ului.

Gala Rift a fost coordonată și planificată prin Discord, fiind difuzată un weekend mai târziu pe rețelele de socializare. Evenimentul inspirat din Met Gala a coincis și cu o strângere de fonduri care se desfășoară anual la Metropolitan Museum of Art din New York. Gala Rift a fost descrisă ca fiind o experiență de cooperare, în care fiecare încearcă să-și îmbunătățească propriul joc și să ajute alți artiști în acest proces.

Echipa a încercat să creeze ceva mai ceva cât mai apropiat de experiența Gala Met, inclusiv o reprezentație live a fiecărui costum pe contul de Twitter al grupului. Evenimentul a avut loc în perioada 16-17 octombrie, cu peste 100 de campioni, la peste două treimi din lista jocului, care vor fi expuși în diverse piese de modă de ultimă generație, toate planificate, proiectate și desenate de fanii League of Legends.

Jocurile video au reprezentat și vor reprezenta întotdeauna spațiul ideal în care oamenii vor putea să-și depășească condiția umană. Combinând personalitatea fiecărui jucător cu temele și universurile create de dezvoltatori, putem deveni ceea ce ne-am dorit întotdeauna să fim.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: