Feronerie autoportantă

În urmă cu câteva zile, am fost foarte necăjită din cauza  că mi s-a stricat poarta curții unde locuiesc.

Știind că unul dintre prietenii mei se ocupă cu astfel de lucruri, l-am contactat. Acesta  mi-a spus că  pentru a repara acest tip de porți, am nevoie de piese de feronerie autoportantă pe care le pot găsii la Ordis, deoarece e posibil să fie necesară schimbarea unor componente cheie ale porții sau chiar ale sistemului de automatizare.

Prin urmare el mi-a mărturisit  că poate efectua aceste reparații, însă va fi nevoie să achiziționez piesele de feronerie necesare pentru ale schimba pe cele care nu mai funcționează.

Prietenul acesta mi-a explicat mai întâi de faptul că porțile culisante, chiar dacă nu par a fi foarte complicate, sunt destul de complexe în ceea ce privește elementele de feronerie care sunt folosite pentru funcționarea lor.

Porțile culisante autoportante sau mai multe astfel de elemente, iar asta le face mai complexe decât porțile culisante obișnuite. Există diferite aspecte de care e bine să țin cont în legătură cu defectarea unei culisante.

O componentă foarte importantă a acestui tip de porți este centrala porții, care în caz că se defectează, poarta nu va mai putea fi folosita în mod corespunzător.

Când observ că nu mai funcționează poarta, este foarte posibil să fie o problemă cu centrala. O altă posibilitate este defectarea motorului, care are și el un rol extrem de important.

Dacă acesta încetează să mai funcționeze, nu mai funcționează nici poarta. Alta componentă care se poate strica este modulul sistemului de automatizare, iar atunci poarta va funcționa defectuos.

Așadar a trebuit însă să cumpăr componente de calitate, care să îmi asigure o funcționare fără probleme pentru următorii ani. Cu această ocazie am aflat că este de asemeni foarte important ca piesele uzate să fie înlocuite la timp.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: