Fiecare trebuie să avem câte un tensiometru în casă

Fiecare trebuie să avem câte un tensiometru în casă

De la o vârstă trebuie să fim mult mai atenți la sănătatea noastră. Una dintre probleme care pot apărea este tensiunea arterială. Ea poate crește sau scădea în orice moment, iar efectele  din păcate pot fi fatale asupra vieții.

Cum tehnologia evoluează pe zi ce trece, specialiștii au creat un dispozitiv pentru verificarea tensiunii. Acesta se numește tensiometru digital  și este un aparat ușor de folosit de orice persoană. Singurul lucru pe care este necesar să-l facă persoanele care achiziționează un tensiometru digital este ca, înainte de toate, să citească câteva reguli simple privind poziția corpului și a brațului în timpul măsurării.

  • Să se așeze într-o poziție confortabilă pe scaun. Să își sprijine brațul ce va fi folosit pentru măsurare pe masă. Să nu încrucișeze picioarele. Să țină tălpile lipite pe podea și spatele drept.
  • Să își poziționeze manșeta pe braț (preferabil brațul stâng) cu centrul său la același nivel cu inima.
  • Să apese pe buton și să aștepte doar 30 de secunde.
  • Să nu se miște și să nu vorbească în timpul măsurării.

După prima măsurare veți devenii deja experți în a vă verifica tensiunea arterială.  Tensiometre de calitate ne sunt oferite de Sendo.

Părerea mea este că asemenea tensiometre sunt cel mai de preț lucru pentru sănătate. Iată de ce este foarte important ca tensiometrul să fie cât mai precis posibil. Precizia măsurărilor reprezintă în mod special caracteristică cea mai importantă a tensiometrului Sendo.

Pe parcursul a aproape 40 de ani inginerii acestei companii din Japonia au perfecționat durabilitatea tensiometrelor Sendo. Calitatea și exactitatea Sendo sunt verificate în baza celor mai înalte standarde profesionale, în cadrul a sute de ore de testări. Rezultatul constă în extraordinara precizie a tensiometrelor Sendo.

Avantajul cel mare  este că le putem utiliza acasă și conta pe un rezultat exact al măsurătorii tensiunii arteriale, comparabil cu măsurătoarea efectuată de un specialist în domeniu. Astfel în fiecare zi și la orice oră avem posibilitatea de a fi la curent de ceea ce se întâmplă în corpul nostru.

Mai multe informații în legătură cu produsele de la Sendo le putem găsi pe site-ul lor https://sendo.info/ro/.

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.