Fii o mămică sexy purtând colanti pentru gravide
O bună prietenă și-a sărbătorit săptămâna trecută ziua de nume. Nu  puteam să lipsesc de la ziua ei, așa că a trebuit să găsesc un cadou frumos. În urma câtorva căutări am dat de colanti pentru gravide pe mamaboutique.ro.

Prietena mea Diana este însărcinată în 6 luni și mi-a mărturisit că nu prea găsește colanți și dresuri pentru gravide.  Ea este și puțin cam pretențioasă când vine vorba de îmbrăcăminte. Îi place să se îmbrace cu haine de calitate  și la modă.

Am accesat magazinul online Mama Boutique și am văzut că au colanți și dresuri pentru gravide.. Însă ce m-a bucurat cel mai mult este că toți colanții pe  lângă că sunt foarte frumoși, sunt din material bun.  Dresurile sunt destul de rezistente. Mi-am zis că Diana cu siguranță va fii o graviduță sexy purtându-i.

Cu această ocazie am aflat că dresurile pentru gravide sunt realizate cu  bandă înaltă de susținere și confort al burticii în continuă creștere. Femeile însărcinate scăpând astfel de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe măsură ce burtica crește, creând astfel o senzație neplăcută de disconfort.

Colanții de gravide pot fi purtați  cu un tricou larg care pică relaxat pe lângă corp, reprezintă combinația perfectă pentru o ținută relaxată. Aceștia sunt cu bandă deasupra burticii și nu strâng în niciun fel, nici când stai la birou, nici când conduci. Pentru o femeie însărcinată  este ținuta ideală.

Prin urmare i-am cumpărat cadou Dianei, mai multe perechi de colanți și dresuri pentru gravide. Am fost fericită să văd că îi plac foarte mult.  După ce mi-a mulțumit, m-a întrebat de unde le-am cumpărat.

Atunci i-am spus de Mama Boutique care are numai haine pentru gravide, mămici  și copii. De la acest magazin își poate alege rochii minunate pentru orice moment al sarcinii.  Chiar și mamele care alăptează, pot găsi haine practice care le ajută în același timp să fie frumoase.

Unele fetițe își doresc să se îmbrace cu rochii identice ca ale lui mami.  Accesând Mama Boutique, mămicile pot vedea colecții superbe pentru mama&copil la un preț avantajos.

Și uita așa prietena mea Diana a ajuns clientă fidelă acestui magazin.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: