Povestiri Informative

Deratizare Bucuresti – servicii profesionale pentru a scapa definitiv de rozatoarele daunatoare

deratizare bucuresti

Adaptandu-se rapid la orice mediu, rozatoarele daunatoare invadeaza cu usurinta orice spatiu: se hranesc fie cu legume, cereale si resturi menajere, iar adapostul si-l pot construi in cele mai neasteptate cotloane ale casei, garajului, gradinii, depozitelor. De aceea, la depistarea oricarui semn care indica prezenta soarecilor sau a sobolanilor, urmatorul pas este contactarea unei companii deratizare Bucuresti, pentru a va asigura de actiunea de eliminare a daunatorilor.

Cand trebuie contactata o firma deratizare Bucuresti si de ce trebuie actionat rapid impotriva acestor daunatori?

Atat insectele daunatoare, cat si rozatoarele – soareci, sobolani – reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea noastra. Pe langa dezastrul provocat prin pierderi materiale si distrugerea obiectelor, rozatoarele transmit boli periculoase, contamineaza spatiile prin miros si reprezinta in sine o amenintare pentru animalele si persoanele care utilizeaza spatiile respective.

Identificarea prezentei rozatoarelor nu este complicata, acestea inmultindu-se rapid, puii ajung la maturitate la fel de repede, iar urmele lor prin incaperile investate sunt remarcate chiar si de persoanele care se confrunta pentru prima data cu o astfel de situatie.

De aceea, inca de la primul semn, este esential sa contactati o companie de deratizare, care este singura care poate aplica toate metodele mecanice si chimice pentru eliminarea daunatorilor si eliminarea locurilor de patrundere.

Retineti faptul ca firmele de deratizare nu se concentreaza doar pe eliminarea temporara a sobolanilor si soarecilor, ci efectueaza si lucrari pentru prevenirea reaparatiei acestora.

In ce consta procesul de deratizare si ce masuri sunt luate de o firma deratizare Bucuresti?

Odata chemati, angajatii firmei de deratizare vor constata tipul de rozatoare si vor evalua fiecare incapere afectata.

In cadrul etapei de estimare, acestia identifica locurile prin care patrund in incaperi, mai greu de depistat de catre utilizatorii cladirii. Astfel sunt aplicate capcane si substante raticide in toate locurile prin care rozatoarele patrund, in etape diferite, in functie de gradul de infestare si pentru rezultate sigure.

Totodata, personalul calificat va recomanda si efectuarea lucrarilor de reparatii ale usilor, retusarea peretilor care prezinta gauri, crapaturi si alte orificii usor de accesat de cate insecte si rozatoare.

Specialistii companiilor de deratizare le recomanda tuturor utilizatorilor sa respecte cateva reguli pentru a tine daunatorii la distanta:

–  efectuarea igienizarii si mentinerea curateniei impecabile, inspectarea constanta, mai ales in spatiile predispuse la aparatia rozatoarelor;

–  efectuarea reparatiilor si sigilarea spatiilor mici, prin care rozatoarele ar putea patrunde;

–  depozitarea responsabila a cerealelor, legumelor, alimentelor in recipiente care nu pot fi roase.

Ligriv deratizare Bucuresti – eficacitatea masurilor de eliminare a rozatoarelor

Firma Ligriv se ocupa cu efectuarea lucrarilor de prevenire si combatere a tuturor tipurilor de daunatori, indiferent de spatiu: locuinta la bloc, spatiile comune si subsolul blocurilor, casa, sediu companie, teren agricol, ferme, unitati alimentare, depozite.

Pentru eficacitatea acestor interventii, angajatii Ligriv sunt specializati in identificarea celui mai bun mix pentru eliminarea rozatoarelor, utilizand mai multe metode, incepand cu cele clasice si pana la aplicarea raticidelor. Spre exemplu, exterminarea soarecilor necesita mai putine etape de aplicare de capcane si solutii, iar deratizarea destinata eliminarii sobolanilor va dura mai mult.

– Metode clasice de exterminare: se refera la amplasarea strategica de capcane, instalarea aparatelor cu ultrasunete. Aceste solutii nu au rezultatul dorit, de aceea se utilizeaza doar impreuna cu alte metode de eliminare.

– Metodele chimie utilizate: includ aplicarea capcanelor cu otrava, denumite raticide, care sunt de mai multe feluri. Ligriv opereaza doar cu substante autorizate si au rezultate optime in procent de 100%.

***

Detalii suplimentare si solicitarea unei interventii – chiar si in regim de urgenta – puteti obtine contactand firma Ligriv – deratizare Bucuresti, la unul dintre numerele de telefon:

Tel.fix – 021 413 89 41;

Vodafone – 0724 355 711;

Orange – 0744 843 852;

Telekom – 0762 267 299;

Alte date utile:

Mail – ligrivddd1999@yahoo.com

Site – www.deratizarebucuresti.ro

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!