Pentru oricine lucrează cu componente electrice, trebuie să existe anumite unelte care să nu lipsească din cutia de scule. În plus față de toate uneltele de mână care vă ajută să finalizați corect orice reparare sau înlocuire, trebuie să aveţi şi aparaturi de testare și diagnosticare. Când vine vorba de muncă de diagnosticare, o armă cheie în arsenalul de instrumente de scule este un multimetru digital Fluke 175. Cele trei modele din nouă serie Fluke 175 sunt noile modele de referinţă pentru multimetrele de uz general. Stabilesc standardul în domeniu, combinând precizia, funcţiile, uşurinţa utilizării, siguranţa şi fiabilitatea.

Există multe multimetre pe piaţă într-o gamă variată de prețuri. Atunci când doriţi un multimetru relevant pentru lucrările electrice industriale, veți descoperi că multimetrele Fluke 175 sunt cele mai potrivite.

Cum decideți care este modelul potrivit pentru dvs. și pentru munca dvs.? Cea mai bună abordare este de a face o comparație de a vă gândi care sunt factorii cheie.

Fluke 175

Asigurați-vă că alegerea dvs. îndeplinește câteva condiții importante:

 1. Siguranță
 2. Precizie
 3. Versatilitatea
 4. Fiabilitatea
 5. Valoare

Multimetrele digitale Fluke sunt construite pentru depanarea și repararea sistemelor electrice, electronice și HVAC. Tehnicienii profesioniști se bazează pe aceste contoare profesionale datorită gradului înalt de precizie și durabilitate.

Fluke 175 TRMS are o mulţime de caracteristici printer care putem aminti măsurarea rezistenţei, a continuităţii şi a diodelor, măsurarea frecvenţei şi a capacitanţei, schimbarea uşoară a bateriilor, fără a deschide carcasa, calibrare cu carcasa închisă, prin panoul frontal, măsoară de două ori mai mult decât alte multimetre şi garanţie pe viaţă.

Multimetrele pot avea cadre asemănătoare care par să aibă aceleași funcții. Pe lângă factorii de siguranță exista caracteristici care fac să fie diferite. O caracteristică distinctivă cheie este precizia. Ce fel de precizie vă va oferi multimetrul dvs. digital? Nu presupuneți că, deoarece un multimetru este digital în loc de analog, acesta este automat un instrument de înaltă precizie. Fluke 175 are 6000 rezoluţie de numărare şi măsurători ale tensiunii true RMS şi curentului.

Fața unui multimetru digital include de obicei patru componente:

 • Afișaj: unde pot fi vizualizate citirile măsurătorilor.
 • Butoane: Pentru selectarea diferitelor funcții; opțiunile variază în funcție de model.
 • Apelare (sau comutator rotativ): Pentru selectarea valorilor primare de măsură (volți, amperi, ohmi).
 • Ieșiri de intrare: În cazul în care sunt introduse cabluri de testare.

Multimetrul digital Fluke 175 are caracteristicile necesare pentru a găsi cele mai multe probleme electrice, electronice, electro-mecanice, de încălzire și ventilație. Este ușor de utilizat, cu îmbunătățiri semnificative precum frecvență şi capacitate.

Pachetul de livrare conţine:

 • Multimetru digital Fluke 175 TRMS
 • Baterie 9 V inclusă
 • Sonde de testare
 • Manual de utilizare
 • Garanţie limitată pe viaţă
 • Declaraţie de conformitate
 • Certificare ISO

Multimetrele Fluke 175 combină mai multe funcții de măsurare într-unul singur. Utilizați-le pentru a depana și a diagnostica măsurătorile electrice, testarea aparatelor, sistemele de iluminat, contoarele de energie electrică și multe altele. Majoritatea multimetrelor au etalonare manuală, automată, blocare a afişajului şi blocare automată.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: