Folosesc ceara epilare tradițională de la Marsali
Acest articol este dedicat persoanelor cărora le place să își îngrijească corpul. Așadar în articolul de față vă voi vorbii despre ceara epilare tradițională

Pentru mine epilarea este un ritual nelipsit în viața mea. Îmi place să arăt mereu bine, în plus este si igienic să scapi de părul de pe corp. În felul acesta pielea poate respira în voie, mai ales pe timpul verii.

Prin urmare, acum ceva vreme am auzit de ceara Pink Queen. Aceasta a fost dezvoltată cu o gândire foarte inovatoare, s-au folosit ingrediente speciale și atent selecționate pentru a ne oferi caracteristicile ei neobișnuite.

Mi-a plăcut foarte mult pentru că în primul rând că este o ceară cu o vâscozitate scăzută. Ceea ce înseamnă că ceara caută și smulge fiecare fir de păr de la bază. În al doilea rând este o formulă fără colofoniu, așa că nu conține alergeni în starea ei de bază.

Nu în ultimul rând această ceară a fost realizată ca să fie o formulă MultiDirecțională. Cu alte cuvinte  este special creată pentru zonele unde firele de păr au diferite sensuri de creștere, cum ar fi zona inghinală, axila etc.  Această ceară se poate aplica în modul normal, sau chiar printr-o mișcare circulara.

Ceara Pink Queen o achiziționez de la firma Marsali. Aceasta este o companie care pune la dispoziția noastră, formule unice folosind cele mai naturale și rafinate ingrediente alături de cele mai noi tehnologii în domeniu

La Marsali putem găsi o gamă largă de produse începând cu cele la un preț excelent, până la formule PREMIUM. Produsele sunt menite să satisfacă cele mai mari pretenții.

De-a lungul timpului am putut observa faptul că misiunea acestora se concentrează pe a găsi cele mai bune soluții in domeniu. Pentru a sprijinii clienții cu servicii de calitate, cu cele mai noi tehnologii, cât și consultanță în epilare.

Mărturisesc că sunt mulțumită  de produsele cel de la Marsali.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!