Gabriel Comănescu, om de succes

Întotdeauna mi-a plăcut să ascult poveștile oamenilor de succes. Îmi place să ascult drumul lor, ce obstacole a trebuit să treacă pentru ajunge  acolo unde și-a dorit. Toți avem idealuri, dar nu toți luptăm suficient de mult pentru a ni le atinge.

  De curând am citit un interviu dat de  Gabriel Valentin Comănescu care se numără printre cei mai bogați oameni. Prima dată mi-a atras atenția titlul acelui interviu care îl citează pe acesta.  

Citatul sună cam așa „Cu timpul am înțeles că lucrurile nu stau chiar așa de simplu și că pot exista alte bariere dincolo de cele strict financiare“

Asta m-a făcut să citesc în continuare și  am aflat că este proprietarul a două clădiri monumente istorice din centrul vechi al Constanței – Casa cu Lei (Casa Emir ian) și Casa Mancipație. Celebre pentru frumusețea arhitecturală și poveștile lor de odinioară, clădirile se află astăzi în stare de degradare.

Apoi m-am gândit să aflu mai multe despre acest domn și am început să caut pe internet. În urma căutărilor mele am găsit Gabriel Comănescu Biografie. Am accesat site-ul și  am aflat că acesta este un intreprinzător de succes cu realizări remarcabile în strategia de lider. El a combinat  abilități de afaceri și manageriale remarcabile cu o vastă experiență în industria de servicii petroliere și gaze.

Încă de la început a fost un vizionar, având succes dovedit în dezvoltarea de noi afaceri și în fața provocărilor celor mai competitive piețe. Își aduce aportul în mod activ la proiecte de caritate și la lucrări sociale, care caută să dezvolte comunitățile în care operează ASP Holding.

Ceea mi s-a părut foarte interesant este că domnul Gabriel Comănescu se concentrează pe sprijinirea sănătății și educației.

Începând cu anul 2009, el a menținut o prezență constantă pe lista “Cele mai bogate români”, conform revistelor Capital și Forbes. În 2015, a ocupat locul 6 în Forbes 500 și locul 6 în Top 300 Capital.

Cu siguranță domnul Gabriel Comănescu  a avut multe bariere de trecut pe calea lui câtre succes. Dar nu s-a dat bătut. Este unu lucru de admirat faptul că  susține proiectele de caritate.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!