Geantă de voiaj cu Role Firenze de la Bric's

Am o prietenă căreia adoră să călătorească. Ar sta numai în călătorii, dacă nu ar mai trebui să și muncească.

În urmă cu câteva zile când ne-am întâlnit la o cafea, mi-a mărturisit că va fi în  concediu săptămâna viitoare. Și că soțul ei i-a  dat vestea că a rezervat deja bilete de avion ca să plece într-o vacanță în Tenerife. Însă pe de o parte prietena mea era îngrijorată că nu mai are nicio geantă de voiaj bună. Nu știa dacă va avea timp să caute o geantă nouă și pe plac.

Eu nu sunt atât de ocupată cum ea, așa că m-am oferit să o ajut și am asigurat-o că săptămâna asta va avea geantă de voiaj. După ce am plecat de la întâlnirea cu această și am ajuns acasă, am intrat pe internet să caut.

Am dat un search pentru genti voiaj Iasi și mi-a apărut imediat magazinul virtual Valigeria.

Mi-am amintit că  de fapt știam de magazinul ăsta, dar până în acel moment nu mi-a trecut prin minte. Este unul dintre puținele magazine care oferă produse ce satisface cerințele clienților. Valigeria ascultă dorințele acestora și le oferă soluțiile cele mai potrivite, în condiții de maxim profesionalism, seriozitate și promptitudine.

La Valigeria găsim produse  de mărci italiene și foarte renumite cum ar fi : Bric’s, Roncato, Piquadro, Old Angler, The Bridge, Mandarina Duck, Tuscany Leather sau Fram Valigeria.

Așadar am accesat magazinul Valigeria și am intrat la categoria cu genți.

Prietenei mele i-am ales geanta Sport cu Role Firenze pentru că este un produs elegant ce face parte din colecția de Lux Brics. Aceasta este creată din piele ecologică cu aplicații din piele naturală, atent lucrate și finisate.

Mi s-a părut potrivită această geantă pentru că este prevăzută cu un compartiment spațios dotat cu chingi elastice pentru prinderea hainelor. De asemenea, aceasta este prevăzută cu un buzunar pentru accesorii si un săculeț pentru depozitarea cosmeticelor.  Este perfectă pentru o femeie căreia îi place să se aranjeze.

La exterior aceasta are un buzunar suplimentar și eticheta pentru nume și adresa. Manevrarea se poate realiza fie cu ajutorul celor două mânere laterale, fie prin utilizarea mânerului telescopic sau a mânerului de prindere. Geanta este prevăzută cu două roți rezistente și sistem de închidere cu fermoar.

Așa cum am spus mai sus geanta Sport cu Role Firenze este un produs elegant și ușor de accesorizat în orice călătorie. Spre bucuria mea nu a fost o alegere proastă fiindcă și prietenei mele i-a plăcut foarte mult.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!