huse de silicon

În urmă cu câteva zile, în timp ce căutam un cadou pentru o persoană dragă, am descoperit magazinul online GSM Store.  Acest magazin mi-a plăcut că are o gamă variată de accesorii pentru telefoane mobile, exact ce îmi  doream să găsesc.

Săptămâna asta a fost ziua de nume a nepoatei mele și cum e singura mea nepoată, nu puteam să lipsesc de la capitolul acesta. O iubesc mult și îmi este drag s-o bucur cu câte un dar. Cu toate că e o adolescentă, iar adolescenții tare sunt pretențioși și în privința lucrurilor.  De fiecare dată când mi-am dorit să-i cumpăr ceva, a trebuit să mă gândesc de multe ori înainte, dacă i-ar plăcea.

De data asta m-am gândit că ea stă foarte mult pe telefon, așa că mi-a venit ideea că i-ar fi bună o husă pentru a-și proteja gadget-ul. Însă tot nu mi-era ușor să aleg husa perfectă.

Prin urmare i-am cerut ajutorul unui prieten, acesta mi-a recomandat huse silicon și mi-a enumerat motivele pentru care să aleg acest tip de husă:

1 Permite ca telefonul să fie vizibil

Cum gusturile nu se discută, pentru cei care pur si simplu preferă ca telefonul să fie etalat, o husă transparentă este de ales. Desigur că actualele huse au decupaje și permit ca și logo-ul spre exemplu să fie la vedere. Însă pentru mulți asta nu este de ajuns.

O husă transparentă de calitate nici nu va da de bănuit ca există pe telefon. Există stiluri de huse de acest gen de categorie slim, nu sunt groase deloc, nu adaugă greutate telefonului, deci practic sunt mai greu de depistat, vizual vorbind.

2 Husele sunt flexibile, ușor de pus, ușor de dat jos

Husa acoperă și partea frontală, aceasta nu va impune nevoia de a o da jos de fiecare dată când se va folosi telefonul. Însă, în orice caz, pentru orice nevoie, o husă din silicon este moale, flexibila, ușor de pus pe telefon si la fel de ușor de dat jos.

Deloc robustă și rigidă, o astfel de husă avantajează mai ales pe cei care sunt fani ai clasicului, al stilului simplu.

Așadar prietenul acesta m-a luminat cât de practica este o husă de silicon pentru telefoane. Acum mai trebuia să fiu atentă pentru ce tip de telefon și la designer-ul husei pe  care i-o aleg nepoatei.

Cum am spus la începutul articolul, am accesat CSM Store  unde am găsit o varietate de huse de silicon foarte frumoase.  Pentru nepoata mea, am cumpărat un cadou o husă de silicon albă și transparentă

Când a venit momentul să i-o dăruiesc, aveam mari emoții pentru că nu eram sigură că îi va plăcea ceea ce i-am luat. Spre surprinderea mea, s-a bucurat foarte tare de această  husă, și-a pus-o imediat la telefon. Mi-a mărturisit, că mai  mereu îi ghicesc dorințele,  chiar își dorea să-și achiziționeze o astfel de husă pentru telefon. M-a îmbrățișat și mi-a mulțumit.

Mă simt fericită atunci nimeresc cadoul perfect pentru persoana dragă, fiindcă asta înseamnă că acel dar îi va amintii de mine.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!