Cu venirea sărbătorilor de iarnă, m-a gândit că ar fi vremea să-,i fac o vizită bunicii mele. Ea stă tocmai în Brașov și din păcate foarte rar putem să ne vedem. Însă anul acesta mi-am zis că trebuie să fac tot posibilul să-mi vizitez bunica.

Așadar în urmă cu două săptămâni mi-am luat concediu și mi l-am petrecut la bunica mea în Brașov. Am ajutat-o să facă curățenie generală prin casă și cumpărăturile necesare pentru a întâmpina sărbătorile cu bine.

La un moment dat am auzit-o pe bunica mea că se plânge de dantura ei, spunând că din cauza vârstei înaintate, i-au căzut mulți dinți și nu prea mai poate să mănânce orice. Atunci mi-a dat prin gând să o rezolv și  cu această problemă, cât mai stau la ea. Așa că am căutat pe internet implant dentar Brașov și mi-a apărut imediat clinica Classmed.

Bunica la început nu a fost de acord, așa cum sunt bătrânii mai reticenți. Dar am reușit s-o conving că are nevoie de implant dentar. Prin urmare am însoțit-o la această clinică stomatologică. De cum am intrat în cabinet, mi-a făcut impresie bună. Arăta totul pus la punct și foarte curat. Am observat că au tehnologie performantă și  o echipă de stomatologi profesioniști.

Și bunica mea era mulțumită și mai optimistă după prima ei consultație la dentist. Acum abia aștepta să-și facă implant dentar.

Sunt de părere că cel mai important aspect al unei fizionomii frumoase este dantura. O dantura perfectă ne aduce mai multă încredere în noi, ne oferă un zâmbet de neuitat care in cele mai multe cazuri ne va ușura viată: colegi si șefi care ne simpatizează, clienți convinși sa cumpere ce avem noi de vândut, parteneri de bussines mulțumiți foarte ușor de rezultatul negocierilor si nu in ultimul rând, o viată sentimentala fără cusur.

 

 

 

 

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!