Este tarziu in noapte, cand, deodata, telefonul suna prelung. Merg si ridic receptorul.
– Alo, cine e la telefon?
– Sunt eu, sora ta!
– Ce s-a intamplat? De ce, ma suni asa tarziu?
– Nimic deosebit, dar as dori sa imi faci o vizita.
– De acord, am sa vin cel mai tarziu vineri sau sambata.
– Nu, te rog! Vino cu trenul de dimineta.
– Ok, vin maine.

vizita
A doua zi de dimineta, am mers la gara si mi-am luat bilet la primul tren. Era o dimineata frumoasa de vara. Dupa o ora si jumatate am ajuns la gara din localitatea unde locuia sora mea. Ma astepta la acolo. Am mers impreuna pe drumul serpuitor, strejuit de plopi uriasi. Natura parea adormita. Nicio frunza nu se misca.
In drum spre casa, mi-a povestit ce i s-a intamplat. Ea avea o gospodarie foarte frumoasa si bine intretinuta. De ceva timp, in casa si in curte au aparut soareci si alte rozatoare. Nu stie ce sa mai faca cu ei. A incercat tot ce a fost posibil, dar nimic. Stiind ca locuiesc la oras si ca am cunostinte, a dorit sa vorbesc cu cineva specializat.
– Draga mea, nu te impacienta pentru ca vorbesc imediat la Compania DDD.
Am sunat la Compania DDD, una din cele mai bune firme deratizare, care mi-a dat toate detaliile, inclusiv deratizare pret pe metru patrat. A doua zi dimineata, specialistii de la companie s-au prezentat acasa la sora mea si i-au prezentat toate optiunile. Sora mea a dorit sa faca deratizare chimica si apoi dezinfectie totala. Am plecat de acasa, la cabana din lunca. Soarele dogorea sub cerul aprins. Sub marul din fata cabanei auzeai cum pasarelele isi canta cantul lor minunat. S-a facut seara, iar gazele, coborate din inaltimi, zumzaiau neincetat. Un fluture de noapte vine la lumina felinarului sa ne ne dea binete. Este tarziu. A doua zi ne-am intors .
Echipa de specialisti a facut teaba buna. Sora mea este foarte multumita. Am mai ramas la ea inca cateva zile. Am profitat de timpul frumos si am facut o mica excursie la padurea din lunca. Deodata vad un caprior sarind din tufisurile din apropiere. Acum trebuie sa-mi intiparesc in minte culorile cu nuante de verde ale copacilor si nu necazul prin care a trecut sora mea.
De acum, sora mea cand va avea probleme va apela numai la aceasta companie. De altfel, a recomadat-o si vecinilor ei.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!