dorinţă îndeplinită

Se apropie toamna şi odată cu sosirea ei, eu voi fi o persoană fericită. Mi s-a arătat din nou că cineva acolo sus mă iubeşte şi spun asta fiindcă mi s-a îndeplinit încă o dorinţă. O dorinţă care acum câţiva ani mi se părea foarte îndepărtată , chiar de multe ori credeam că e imposibilă de îndeplinit. Însă viaţa mi-a dovedit încă odată că mă înşel. Dorinţele care le credem imposibile, ele chiar se pot realiza..

Cum am fost curioasă din fire de când eram copil şi dornică să învăţ câte mai multe lucruri, îmi doream să fac şcoală ca orice copil care avea pe atunci vârsta mea. Dar pe vremea aceea din cauza diverși factori, soarta pur şi simplu mi s-a împotrivit de a-mi îndeplinii această dorinţă. Însă acest lucru nu m-a împiedicat să învăţ, mai mult singură lucrurile elementare şi să devin atrasă de lectură. Până acum 4 ani îmi luasem gândul de a face şcoală fiindcă credeam că e ceva imposibil de realizat pentru mine. Şi totuşi acea dorinţă mi s-a îndeplinit….

Am fost fericită atunci când am reușit să-mi fac un blog unde am avut șansa să scriu un prim articol despre mine, în care am fost sinceră şi am scris despre faptul că din păcate nu am avut posibilitate să fac şcoală. Iar asta mi-a adus o mare bucurie fiindcă un amic mi-a citit articolul de pe blog,, m-a contactat şi mi-a zis că am șansa de a face şcoală dacă voi cere ajutorul unor persoane. Şi aşa am făcut. Iar acum am terminat 8 clase şi în toamnă voi începe liceul.

Unele persoane din jurul meu, m-au întrebat de ce mai fac şcoală la această vârstă şi ce-o să fac cu ea. În primul rând mi-am dorit asta deoarece din punct de vedere intelectual ştiu că pot învăța lucruri noi. În al doilea rând probabil că nu o să fac mare lucru având şcoala la cât de greu se mişcă lucrurile din această ţară şi la cât de puţini oameni ne cred pe noi cei cu diverse dizabilități capabili de lucra în vreun domeniu. Însă mă simt egală cu ceilalţi pe acest plan al studiilor.

Deşi anumite lucruri din viaţa mea merg ca melcul,  mă bucur foarte tare că lucrurile totuși se mișcă în direcţia cea bună şi că mi se îndeplinesc dorinţele la un moment dat..

 

 

S-ar putea să-ți placă și

8 comentarii

  1. Felicitari si multa bafta la liceu 🙂

    Liceul este o „scoala” importanta nu obligatoriu din punct de vedere al materiilor predate, dar si datorita interactiunilor socio-umane.

  2. RELAXEAZĂ-TE subsemnatu’ a făcut o Şcoală Postliceală de Servicii de Turism la … 39 (TREIZECIŞI NOUĂ) de ani !!! 😛 aşa că eşti încă mică GO FOR IT KID 🙂 !!!

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: