Incarcator laptop - Oferte speciale de la laptopstrong.ro

In acest articol aducem in atentia dumneavoastra cateva oferte speciale pentru incarcator laptop disponibile pe site-ul laptopstrong.ro pentru comanda online sau telefonica.

1. Incarcator pentru laptop Asus de 65Wati cu 3.42Amperi / 19Volti; are conector de mufa 5.5 x 2.5 mm. Este un incarcator nou, compatibil pentru mai multe modele de laptopuri Asus. Diametrul exterior al mufei de alimentare este de 5.5 mm, iar diametrul interior este de 2.5 mm. Garantia produsului este de 12 luni iar pachetul include cablu de alimentare la priza. Cu toate ca este un incarcator laptop compatibil si nu unul original, trebuie sa stiti ca are aceleasi caracteristici si norme de securitate ca si unul original. Este complet sigur sa inlocuiti vechiul incarcator original cu acesta compatibil – avantajul principal va fi ca veti cheltui mult mai putin, deoarece incarcatorele originale sunt mult mai scumpe decat cele compatibile.

2. Incarcator penru laptop Toshiba de 65Wati cu 3.42Amperi / 19Volti; are conector de mufa de alimentare cu diamentru exterior de 5.5mm si 2.5 mm la interior.

3. Incarcator pentru laptop HP de 65Wati cu 3.5Amperi si 18.5Volti. Conectorul de la mufa de alimentare are diametru exterior de 7.4mm iar cel exterior de 5.0 mm. Acesta este la fel un incarcator nou, compatibil, care se livreaza cu cablu de alimentare pentru priza si garantie 12 luni. Tensiunea de intrare este de 100-240V iar la iesire are 18.5V. Se potriveste cu mai multe laptopuri HP. Verificati compatibilitatea citind detaliile de pe vechiul incarcator defect sau sunati-ne la 0727 555 525 pentru a primi suport tehnic si ajutor specializat in comandarea unui incarcator potrivit pentru laptopul dumneavoastra.

4. Incarcator pentru laptop Acer 90Wati cu 4.74Amperi si 19Volti. Daca ofertele promotionale prezentate mai sus sunt pentru incarcatoare de priza, de aceasta data vorbim despre un incarcator pentru masina. Acesta se poate folosi pentru a va incarca laptopul de la bateria masinii atunci cand suntet in deplasare. Este foarte util sa aveti cu dumneavoastra un astfel de incarcator mai ales atunci cand conduceti mult, mergeti in concediu sau va deplasati des in tara. Mufa de la acest incarcator are conector 5.5mm la exterior si 1.7 mm la interior. Alimentatorul este nou, compatibil si poate inlocui cu succes un incarcator original, care ar avea pretul mult mai mare.

Pentru alte oferte promotionale la incarcatoare laptop auto sau de priza vizitati-ne pe laptopstrong.ro. Punem la dispozitia dumneavoastra informatii complete astfel inca sa puteti comanda usor incarcatorul de care aveti nevoie.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!