Photohotel

Acest articol este dedicat celor care poate s-au săturat de viața monotonă, de locul de muncă plictisitor unde  se duc doar ca să-și câștige traiul de zi cu zi și își doresc ceva nou. De asemenea este dedicat și tinerilor care sunt la început de drum și  își doresc să învețe lucruri noi, să  experimenteze și să evolueze.

M-am gândit să scriu articolul acesta pentru că verișoara mea Andreea Marin (nu prezentatoarea TV ) mi-a vorbit despre Photohotel care este o companie europeană ce oferă un serviciu fotografic destinat turiștilor din circuitul hotelier internațional.

Andreea este în echipa celor de la Photohotel de ceva vreme și este foarte mulțumită. Acest job i-a dat ocazia de a lucra într-o frumoasă țară ca fotograf hotelier, mai exact în Spania (Andalucia) și Insulele Canare.

Ea mi-a mai mărturisit că este un job care îi permite să se dezvolte profesional, dându-i libertate de creație și să-și afirme talentul. În același timp a ajuns să împărtășească momente de neuitat cu oameni de diferite culturi, care i-au devenit prieteni.

În plus Photohotel îi oferă cazare și masă gratuită, având astfel posibilitatea de a face economii, dar și de a vizita împrejurimile  și  de a cunoaște oameni noi.

Andreea consideră că jobul acesta este,  de fapt, o aventură care nu se poate compara cu nimic. O călătorie în care se simte mai bogată, atât din punct de vedere spiritual, cât și financiar.

Așadar, un job in cadrul echipei de fotografi hotelieri iți oferă nu doar beneficiul de a călători în cele mai interesante destinații din Grecia și Spania, dar primești și avantaje financiare pentru efortul tău.

Dacă dorești și tu să ai parte de o asemenea aventură, trimite CV-ul tău aici: www.photohotel.com/ro/cariera/descopera-photohotel?r=174,  Iar ca să fie printre primele deschise, când aplici scrie că ai fost recomandat de Andreea Marin.

Nu ai pregătire în domeniul fotografic? Nu e nicio problema pentru că echipa Photohotel îți oferă un stagiu în care iți vor da toate informațiile necesare pentru a pleca pregătit în destinație.

Stagiul are loc în Săcele, Brașov.

Cursurile, cazarea și masă de pe tot parcursul stagiului sunt gratuite. Tot ce trebuie să plătești tu este drumul până la Brașov.

De acolo vei fi luat de cineva din echipă, cu mașină, până la Săcele.

Dacă după ce ai parcurs stagiul, consideri că acest job nu este pentru tine, te poți retrage oricând, fără a plăti nicio despăgubire.

Succes în a face cea mai bună alegere.

PS: Ia-ți și prietenii cu tine ;))

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!