Inele de logodnă doar cu un simplu click www.e-ring.ro

Mi-am propus să scriu acest articol și este dedicat bărbaților care își doresc să-și surprindă partenerele de viață cu un inel de logodnă.

Situația în care s-a aflat un prieten de al meu cu câteva zile în urmă, m-a făcut să postez articolul acesta.  El m-a contactat zilele trecute ca să-mi spună că dorește să-i facă o surpriză iubitei sale.  Această surpriză consta în a o cere de logodnică. Relația lor având doi ani, s-a gândit că ar fi cazul să treacă la pasul următor. Problema acestuia era că nu cunoștea o firmă serioasă care se ocupă cu inele de logodnă .

Prietenul acesta știind că ador bijuteriile și cunosc firme bune care produc astfel de accesorii. M-a rugat să-i recomand un magazin online unde să  poată alege inelul de logodnă.

Cunosc povestea lor de iubire de la prima întâlnire a lor care s-a întâmplat așa cum v-am zis mai sus acum doi ani. Fata care urma să-i fie iubită era în parc citea o cartea pe bancă, iar prietenul acesta se plimba cu scheibord-ul împreună cu o gașcă de prieteni.

El ca să se odihnească s-a așezat pe bancă lângă fată, văzând că citea ca și cum era în lumea ei părea că nu mai vedea și nu mai auzea nimic în jurul ei. Acest prieten privind-o cu câtă poftă citește începuse să fie curios și a întrebat-o cum se numește acea carte, iar ea i-a răspuns.

După aceea el i-a dezvăluit că pe vremea când era mic, unele compuneri ale lui îi făceau să plângă sau să râdă pe cei care le citeau. Și uite așa a vrăjit-o acest prieten  pe iubita lui.

Între timp au descoperit că aveau pasiuni în comun cum ar fi scrisul, lectura cât și sporturile extreme. Au citit aproape aceleași cârti și erau zile în care își spune-au impresiile acelor cârti unuia altuia, vorbeau ore întregi despre acele povesti.

Acesta mi-a mai povestit că de atunci și  până în ziua de azi se înțeleg de minune, și că niciodată nu au avut vreun conflict. Sinceră să fiu mi se pare ceva extraordinar de frumos să ai parte în viața ta de o asemenea relație.

Prin urmare să revenim la subiectul nostru, i-am spus acestui prieten că există un   magazinul online care se numește E-ring. Acolo va vedea o gamă largă și superbă de inele de logodnă doar cu un simplu click www.e-ring.ro

Ca să-l ajut puțin mai mult, i-am recomandat să se uite la inelele din categoria ETERNITY  pentru că sunt inele cu diamante (albe sau negre) sau alte pietre prețioase de aceeași dimensiune, aranjate simetric și confecționate din aur de orice culoare.

Plus de asta acest tip de inel poate fi transformat în orice clipă în verighetă: sofisticată și înfrumusețată cu un sir de diamante atât pentru doamne cât și simplă pentru domni.

Inelul Eternity nu face altceva decât să sublinieze eleganța și rafinamentul persoanei ce îl poartă.

Prietenul acesta mi-a mărturisit că l-am scos dintr-o situație dificilă și că îmi mulțumește foarte mult pentru ajutor.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!