Uncategorized

Invata cum sa iti infiintezi usor propria firma cu ajutorul celor de la Infiintare firme SRL Bucuresti

firma

Probabil toti ne-am gandit, la un moment dat, sa ne infiintam propria firma si asta pentru ca am cochetat cu ideea de a fi propriul nostru sef. Ideea unei astfel de independente suna promitator, dar probabil majoritatea ne lovim de greul inceputului: cum ne infiintam o firma, ce bani ne trebuie, ce acte sunt necesare si asa mai departe. Aceste intrebari sunt normale, pentru ca reprezinta pentru noi un necunoscut. Partea buna este ca avem parte de ajutor, trebuie doar sa stim unde sa il cautam. Consultanta de specialitate este tot ce avem nevoie, atunci cand vrem sa devenim specialisti intr-o afacere care ne place, dar trebuie sa avem in vedere urmatorul lucru: consultanta de specialitate trebuie sa fie efectuata de catre specialisti. Iar pentru asta, puteti apela la Adisaf, care exact asta fac. Ii gasiti accesand urmatorul link, ca sa ii puteti descoperi mai bine: https://www.adisaf.ro/infiintare-firme-srl-bucuresti.

Am putea spune ca, in ciuda instabilitatii legislative si a lipsei de predictibilitate economica din tara noastra (pentru ca aceasta este realitatea zilelor noastre), sunt inca multi romani care au curajul sa inceapa o afacere, iar acest lucru este de admirat. Preferinta celor tineri pentru antreprenoriat este mult mai mare decat cea a parintilor lor, pentru ca este vorba de generatii mai tinere si mai moderne, adaptabila erei. Ei prefera adesea afacerile de nisa cu mare potential de dezvolotare. Astfel, se face ca in ultima vreme sunt mult mai numeroase societatile comerciale infiintate de acestia. Dar pentru a putea porni la drum de multe ori este nevoie de asistenta unei companii cu experienta in realizarea unui proiect de afaceri, in furnizarea de consultanta economica si in oferirea de servicii de infiintari firme. Adica un ‘’pachet’’ complet de servicii de acest fel, care sa faciliteze tot acest demers.

Adisaf este o astfel de companie. Puteti sa va convingeti personal de acest lucru, cu o simpla vizita la ei pe site. Vi-i recomand cu incredere, mai ales daca acestia au o vasta experienta in acest domeniu, reusind sa ajute, pana in prezent, foarte multi oameni care si-au pus pe picioare propria afacere si au reusit sa o faca sa mearga asa cum trebuie, lucru care le-a adus profit si multumire sufleteasca. Este un partener de nadejde pe care trebuie sa il ai alaturi, daca iti doresti ca afacerea ta sa mearga struna. Iti vor furniza tot ajutorul si toata consultanta de specialitate de care ai nevoie, pentru reusita personala. Serviciile lor sunt ireprosabile, iar experienta lor stata la baza acestui lucru. Plus ca nu aveti nimic de pierdut daca aveti alaturi o firma de consultanta de specialitate, pe care sa va puteti baza oricand.

De asemenea, daca sunteti un antreprenor aflat la inceput de drum si nu aveti timp sau nu vreti sa va bateti capul cu birocratia specifica, atunci apelarea la serviciile de infiintare firma Bucuresti ale companiei Adisaf Consulting Managemet reprezinta cea mai buna solutie aflata la indemana. Firma ofera asistenta de specialitate si presteaza o gama completa de servicii ce implică relatia cu Registrul Comertului din Bucuresti. Se ocupa de infiintari si dizolvari firme, cesiuni parti sociale, cereri de mentiuni, majorari de capital, schimbare sediu social, declarare sau desfiintare punct de lucru, gazduire sediu social pentru firme, desfiintare firme fara activitate. Care sunt persoanele carora li se adreseaza serviciile de infiintari firme? Iata raspunsul pe care ni-l ofera cei de la Adisaf, pe site-ul lor oficial (pe care merita sa il vizitati, daca doriti sa aflati informatii complete si corecte):

Asadar, aceste servicii de infiintari firme se adreseaza tuturor antreprenorilor si persoanelor care vor sa infiinteze o societate cu raspundere limitata – SRL, o societate cu raspundere limitata debut – SRL-D, o persoana fizica autorizata – PFA. In cazul in care aceste persoane nu dispun de posibilitatea de a avea un sediu social, acestea pot beneficia si de serviciul de gazduire a acestuia. Serviciile se adreseaza in egala masura tinerilor cu idei indraznete si fara prea multa experinta manageriala, cat si persoanelor care detin alte afaceri, dar nu au timpul si disponibilitatea necesara pentru a se ocupa de acest demers. Pentru a afla ce tip de societate vi se potriveste (in functie de domeniul in care doriti sa deschideti o afacere), consultati o lista cu codurile CAEN disponibile pe teritoriul tarii noastre. CAEN este un acronim de la Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala si este o clasificare statistica nationala a activitatilor economice din Romania.

Prin stabilirea de catre fiecare entitate a CAEN-ului cu care se opereaza se pot face statistici la nivel national cu privire la activitatea firmelor. Clasificarea este structurata pe nivele:

-Primul nivel cuprinde titluri identificate printr-un cod alfabetic;
-Nivelul doi contine titluri identificate printr-un cod numeric de doua cifre;
-Nivelul trei contine titluri identificate printr-un cod numeric de trei cifre;
-Nivelul patru contine titluri identificate printr-un cod numeric de patru cifre.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!