Jocuri de indemanare

Mai sunt două săptămâni până la sărbătorile de Paști și deja mă gândesc la ce cadouri le voi dărui persoanelor la care țin. Trebuie să mă pregătesc dinainte pentru că îmi doresc să găsesc daruri potrivit pentru fiecare persoană în parte.

În pragul acestor sărbători, copiii sunt cei care abia așteaptă să primească daruri, mai ales jucării. Oricâte jucării au aceștia, tot mai vor câte o jucărioară nouă. Îmi amintesc că așa am fost și eu când eram mică, de exemplu cu toate că aveam multe păpuși Barbie, tot mă tenta să am una nouă. Ajunsesem chiar să am  o colecție destul de mare.

În familie am doi nepoți, sunt fată și băiat care au vârsta de 6 ani. Deși aceștia sunt gemeni pasiunile lor sunt total diferite și niciodată nu se joacă aceleași jocuri sau  obiecte. Într-un fel e bine pentru că nu au de împărțit jucăriile și n-au motive ca să se certe.  În privința lor recunosc că mi-e dificil în alegerea cadourilor pentru că sunt niște copii doriți de către părinți și nu le lipsesc nimic. Nu i-am întreba ce își doresc să le aducă iepurașul pentru că vreau să fie surpriză.

Ieri conversam cu o amică și din vorbă în vorbă, am ajuns  la subiectul cadourile de Paște.  Am început să-i spun de nepoții mei,  faptul că habar n-am de unde și ce să le cumpăr. Aceasta mi-a recomandat să arunc o privire pe site-ul Zazutoys care este un magazin online cu  jocuri de indemanare pentru copii.  Nu mai auzisem de acest magazin, însă am accesat site-ul fără ezitare.

Dintotdeauna am fost de părere că contează foarte mult ce jucări alegem copiilor pentru că de asta depinde dezvoltarea lor mentală. Pe mine m-au ajutat foarte mult jocurile din copilărie pentru că ele mi-au dezvoltat anumite abilități.

Prin urmare după ce am analizat produsele din magazinul Zazutoys, am ales pentru fetiță acest război pentru bijuterii:

jocuri de indemanareM-am gândit că un asemenea război este un minunat cadou pentru fetițele care adoră să își creeze propriile designeri de bijuterii. În acest fel își dezvoltă creativitatea, imaginația ei să ia forme frumoase și colorate prin creațiile proprii de bijuterii

. Dacă m-aș întoarce în copilărie, tare mult mi-as fi dorit un asemenea război pentru bijuterii.

Pentru un băiețel de 6 ani mi s-a părut ideal acest puzzle magnetic din lemn:

Este un puzzle magnetic din lemn cu ciocane mici, cifre și diverse forme pe care copii le poate fixa cu ușurință pe placa de plută. Copiii mari și mici pot bate la placul  inimii lor și pot să se antreneze într-o manieră ludică de concentrare și coordonare a ochilor cu  mâna . Puzzle-ul magnetic care se așază cu ciocănelul  este un clasic pentru școlile de abilități motorii fine care nu trebuie să lipsească în nici o grădiniță!

Așadar cadourile pentru iubiții mei nepoți sunt gata alese și aștept cu nerăbdare să le dăruiesc și să le văd zâmbetul larg de copii fericiți. Am reușit acest lucru datorită amicei mele și magazinului Zazutoys

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.