Jocurile puzzle sunt cadourile perfecte pentru copii
Observ faptul că în ziua de azi copiii au devenit tot mai mult atrași de tehnologie. Dacă nu au tableta sau telefonul sunt disperați. Într-adevăr aceste aparate conectate la internet îți oferă posibilitatea de a te informa. Sunt tentate chiar și pentru o persoană adultă.

În afară de informații în același timp găsești și lucruri nesemnificative care te acaparează, dar nu te ajută cu nimic.

Accesul nelimitat la această lume virtuală  poate deveni nocivă, mai ales pentru copil. Creierul copilului este în dezvoltare și ca un burete ce absoarbe orice informație. Există multe jocuri pe tablete din care nu învață nimic, desigur copiilor li se pare interesante jocurile,  iar părinții îi lasă pentru că stau cuminți. Însă aceste jocuri îi închide în lumea lor, iar abilitățile stagnează.

În  urmă cu câteva zile, fetița unei prietene a împlinit 7 ani.  Am fost invitată la petrecerea pe care a dat-o  pentru  aceasta. Trebuie să recunosc că mi-a luat ceva vreme până să mă decid ce cadou să-i dăruiesc.  Știam că fetița își dorea o tabletă a ei, însă m-am gândit că nu-i va face tocmai bine.  Așa că m-am orientat spre un altfel de cadou.

Pe când mă uitam pe internet,  am dat de site-ul Libris care este ca o librărie online. Acolo am găsit o categorie cu o mulțime de jocuri puzzle la prețuri super avantajoase.

În acel moment mi-am amintit de copilăria mea, când primeam un astfel de joc. Cât de curioasă eram să aflu ce imagine se ascunde in acele piese descompuse.  M-am amintit cătă răbdare aveam să caut și lega piesă cu piesă pentru a rezolva acel puzzle.

Puzzle-ul mă ținea concentrată să găsesc piesa potrivită. De aceea am fost sigură că este jocul perfect pentru o fetiță de 7 ani. Așa că i-am ales un puzzle ce conține 500 de piese și care are o frumoasă imagine cu un îngeraș, ea adoră îngerașii. Și nu m-am înșelat, i-a plăcut foarte mult cadoul meu. Am fost tare bucuroasă că am nimerit darul perfect.

Copiii au nevoie de jocuri care să le stimuleze abilitățile atât intelectuale cât și fizice.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!