Kendama – jucăria preferată de foarte mulți copii

Copiii ar trebui încurajați de către părinți să se îndrepte către jocurile care nu presupun statul cu ochii ațintiți în tabletă, telefon sau TV. Dacă ești părinte, încurajează-ți copilul să se bucure de jocurile pe care le poate juca împreună cu alți prieteni în spatele blocului, de cârti, jucării pentru vârsta lui, etc.

Un joc tot mai răspândit în rândul copiilor este Kendama .

Kendama este un joc de îndemânare care provine din cultura japoneză. „Ken” înseamnă sabie, iar „dama” înseamnă minge.

Kendama este formată din: minge, cuiul de lemn, cupa mare, cupa mică, ața, corp și cupa mijlocie din capul ciocanului.

Acest joc aduce multe beneficii pentru copii:

  • Ajută la relaxare;
  • Crește îndemânarea;
  • Ajută la creșterea reflexelor;
  • Crește echilibrul;
  • Dezvoltă aptitudini strategice.

Această jucărie numită Kendama poate fi de mărimi diferite. Mărimile diferite sunt alese în funcție de gradul de dificultate. Cu cât o astfel de jucărie este mai mică, cu atât gradul ei de dificultate este mai mare. Totodată, această jucărie poate avea și poziții diferite, poziții care pot crește cu mult gradul de dificultate.

Jocul de Kendama presupune aruncarea unei mingi de lemn și prinderea ei în anumite spații ale suportului de lemn. Mulți copii sunt fascinați cu adevărat de această jucărie și joacă ore întregi.

Mai mult decât atât, există și campionate de Kendama, campionate la care participă jucători profesioniști, jucători cu experiență în mânuirea acestei jucării.

Prețurile pentru această jucărie pot fi diferite. Sunt jucării mai ieftine și jucării mai scumpe. Prețul diferă în funcție de tipul de lemn, dimensiuni, etc.

Dacă vrei să cumperi o astfel de jucărie pentru copilul tău, o găsești pe Giftology.ro. De aici poți cumpăra mai multe tipuri de Kendama.

Tot de pe Giftology mai poți cumpăra și alte tipuri de jucării, jucării care mai de care mai interesante.

Ai mare grijă la jucăriile pe care le alegi pentru puiul tău. Acestea trebuie să fie potrivite pentru vârsta copilului tău și să fie de o calitate cât mai bună, astfel încât să nu se întâmple evenimente mai puțin plăcute.

 

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!