La AnveloStar sunt cele mai bune anvelope de iarnă

Dintotdeauna mi-am dorit să fiu în preajma persoanelor care își urmează visele cu fidelitate. Admir persoanele care pune cărămidă peste cărămidă, să zic așa, ca să ajungă acolo unde își propun în viață.

Cu toate că nu e ușor, pentru că problemele pot veni tăvălug de a lungul drumului și nu ocolește pe absolut nimeni. Depinde de fiecare cât de puternic este și cât de mult dorește să-și atingă scopurile.

În urmă cu o lună, m-a apelat pe telefon o verișoară. Nu mai vorbisem de mult timp cu ea pentru că a fost o vreme mai îndelungată plecată prin străinătate. Cu aceasta mereu m-am înțeles cel mai bine. Mă gândesc că motivul pentru care m-am împăcat atât de bine cu aceasta, este că face parte din categoria de mai sus.

Aceasta de mică a fost o fire ambițioasă. La școală era mai mereu premiată, era singura din clasă care lua nota 10 pe linie. În liceu a continuat în același ritm, de a fii cea mai bună din clasă. Deși s-a născut într-o familie mai săracă, care nu întotdeauna îi putea oferii tot ce ar fi avut ea nevoie. Poate că lipsurile a făcut-o să fie atât de focusată de a-și îndeplinii visele.

După terminarea studiilor, verișoara mea a plecat într-o altă țară. Acolo a reușit să își găsească un loc de muncă destul de bun. Așa cum am spus mai sus,, luna trecută m-a sunat. Sinceră să fiu nu-mi venea să cred că îi aud vocea.

Din conversația cu ea, am aflat de faptul că, în  tot acest timp cât a stat în țara aceea, asta însemnând șase ani, a muncit foarte mult pentru a-și pune bănuț cu bănuț deoparte. La cât de ambițioasă o știam, nu m-a mirat acest lucru. Apoi aceasta mi-a dat vestea că e venită aici la ea acasă de două zile și că nu o să mai plece.

Mi-a spus că imediat ce a sosit pe meleagurile ei natale, adică în Brașov, și-a îndeplinit una dintre dorințe, aceea de a-și cumpăra mașina la care a visat de mulți ani. Din glasul ei am simțit că era foarte bucuroasă

În timpul convorbirii cu verișoara mea, m-am gândit că e o ocazie prielnică de a-i propune invitația de a veni să stea la mine câteva zile. În felul ăsta am sta la povești mai amănunțit.  Aveam foarte multe lucruri să ne spunem. Mi-a acceptat invitația fără să stea pe gânduri.

În câteva ore aceasta a și fost la ușa mea. Ne-am bucurat tare mult de revedere.  După aceste momente de bucurie, au urmat ore în șir în care am stat de vorbă.

A doua zi când ne-am trezit, afară ninsese. Verișoara mea a început să-și facă griji, gândindu-se că încă nu apucase să cumpere anvelope de iarnă. Așa că m-am oferit s-o ajut, spunându-i că la AnveloStar  sunt cele mai bune anvelope de iarnă, cât și de vară.

Știam asta de la un prieten care tocmai și-a achiziționat aceste anvelope iarna  de mai jos fiindcă sunt eficiente din punctul de vedere al economiei de combustibil:

http://www.anvelostar.ro/anvelope-iarna-kumho-155-65-r14-wp51-75t/

 

Iar astă vară și-a cumpărat aceste anvelope de vară din poza de mai jos fiindcă au performanțe bune pe uscat și pe ud.

http://www.anvelostar.ro/anvelope-vara-zeetex-165-65-r14-zt2000-79t/

Acestea sunt suficiente în privința confortului și zgomotului, precum și cu rezultate bune în privința consumului de carburant. Pentru că duritatea acestor anvelope e mai crescută, apare și avantajul durabilității mai mari în timp.

Verișoara mea având mașina de curând, i-am sugerat să citească acest articol din care poate afla mai multe informații despre anvelope

Aceasta văzând cât de ușor poate să achiziționeze anvelope pentru mașina  ei s-a liniștit și i-a revenit zâmbetul pe buze. Următoarele zile le-am petrecut împreună minunat.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!