Am doi prieteni de la care am primit două vești extraordinare de început de an. Mi-au spus că pe 14 Februarie se vor căsătorii. Exact de ziua îndrăgostiților. Ce poate fi mai frumos. ! Deja și-au rezervat loc la un restaurant select din capitală, unde se va ține petrecerea. Am fost avertizată să nu cumva să lipsesc, pentru că își doresc să mă aibă alături  și să petrecem împreună evenimentul vieții lor. Iar a doua veste a fost că vor deveni părinții unei fetițe. M-am bucurat foarte mult pentru că știam că prietena mea și-a dorit dintotdeauna să aibă o fetiță. Chiar și numele acesteia era deja ales demult timp.

Acești doi prieteni au petrecut împreună anii de grădiniță erau ca niște frați de nedespărțiți. Apoi întâmplător au devenit colegi și de liceu, de parcă destinul îi voia împreună. De atunci au început să se privească mai mult decât  ca doi frați, așa cum se considerau până în acel moment. Noi  cei care îi priveam din afară,  ni se părea că sunt două suflete pereche. Comunicarea lor  era mereu pe aceiași lungime de undă. Se completau pur si simplu unul pe altul.

După ce au terminat liceul au luat hotărârea să plece în străinătate pentru a muncii și să strângă bani pentru o casă. Își doreau să aibă căminul lor în care să-și poată întemeia o familie. În plus băiatul avea niște rude acolo care le-au oferit cazare.

Au găsit repede locuri de muncă, cu toate că le era greu, departe de viața lor pe care o aveau aici, departe de familii și prieteni, au rezistat câțiva ani. În urmă cu o lună s-au întors în țară cu visul împlinit. Cum au  ajuns și-au și găsit apartamentul pe care și-l doreau. Un apartament care e încă în renovare și pe care d-abia aștept să-l văd cum o să arate locuința lor la final.

Pentru că mă voi duce la nunta acestor prieteni dragi, săptămână trecută m-am gândit să le caut un cadou frumos. Trei zile am tot căutat și n-am găsit nimic care să mi se pară potrivit. Într-o seară,  pe când vorbeam cu prietena mea, viitoarea mireasă, mi-a spus că trebuie să caute pendule  și alte corpuri de iluminat pentru apartament, dar nu dispune de timp liber pentru a face acest lucru.

Atunci mi-a venit o idee, însă nu i-am zis nimic. Am reușit să o fac  subtil să-mi spună cum își dorește să arate acele pendule. După ce am încheiat conversația cu ea, m-am pus pe căutat acel tip de corpuri de iluminat. În câteva minute am găsit site-ul eOrion.ro și am accesat categoria cu pendule.

Trebuie să recunosc că mi-a fost greu să aleg pentru că toate acele corpuri de iluminat decorative erau superbe. Într-un final am ales o pendulă modernă, se numește Orion și e de culoare maro din abajur cilindric textil.

pendule

Apoi m-am gândit că nu ar strica să le fac cadou și o veioză rustică, așa că am ales veioza Chaler, este una de lux. M-a atras lucrătura manual a lemnului sculptat care reproduce coarnele de cerb. E cea mai superbă veioză pe care am văzut-o vreodată  și sunt sigură că le va plăcea proaspeților căsătoriți un asemenea cadou deosebit de nuntă.

D-abia aștept reacția lor când vor vedea cadourile. Cu siguranță vor fi foarte surprinși.

Cu ocazia asta mă bucur că am dat de acest site eorion.ro. Chiar merită să-l adaug pe lista  de magazinele cu cele mai tentate produse. Pe viitor mă bate gândul să îmi achiziționez și eu pendule sau alte corpuri de iluminat pentru întreaga mea locuință de la aceștia. La un interval de timp, parcă simți nevoia să schimbi și să aduci ceva nou în casa ta. La voi cum e ?

În cazul în care ești în căutarea unor corpuri de iluminat decorative pentru căminul tău, îți las mai jos detaliile de contact celor de la eOrion.ro.

Orion & GDS Electric SRL

RO6658880, J24/2265/94

Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

tel: 0744 33 14 14

mail: info@eOrion.ro

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: