Până weekend-ul trecut, nu credeam  că prizele și întrerupătoarele ar putea să aducă un strop de frumusețe în casă, însă duminică, am fost în vizită la niște prieteni care m-au invitat să le văd noua casă, mai exact o superbă vilă. Cu cei doi mă cunosc de foarte mulți ani și sunt cele mai de gașcă persoane pe care le-am întâlnit vreodată.

Povestea lor de iubire a început la o petrecere, unde a fost dragoste la prima vedere. Părinții fetei n-au fost de acord cu relația mult timp, deoarece el era un băiețaș de cartier fără prea  multă școală. Pe când ea dintotdeauna a fost bună la învățătură și o studentă iminentă. Prietena mea era încă la facultate în anul III când s-a îndrăgostit de iubitul ei. O vreme aceștia s-au văzut pe ascuns pentru că părinții îl  numeau vagabond și nu-l voiau sub niciun chip lângă fiica lor.

Acestora le era teamă că băiatul o va trage în jos pe fată,  făcând-o să renunțe la facultate și la tot, astfel îi va ruina viața. Dar între timp prietena mea le-a arătat că se înșelau, ea și-a terminat studiile cu brio. Apoi a găsit un loc de muncă și s-a angajat în domeniu pe care și-a dorit. Părinții ei, au aflat că de fapt relația celor doi nu  se încheiase, ci a fost ținută în secret în tot acest timp.

Prin urmare aceștia s-au gândit să-i ofere o șansă iubitului fetei  și într-o zi l-au chemat ca să-l cunoască mai bine. După acea vizită a lui, părințiilor ei li s-au schimbat părerea  în privința lui. Au văzut că e un băiat blând care vorbește frumos și  respectuos care își dorea să întemeieze o familie. Le-a  mărturisi că de când era cu fiica lor, se angajase ca să-i ofere tot ce e mai bun.  Cu timpul le-a câștigat încrederea părințiilor ei și au început să țină la el foarte mult.

Prietenii mei s-a căsătorit și au avut cea mai frumoasă nuntă. Cum spuneam la începutul acestui articol, duminică m-au invitat să le văd vila construită și amenajată pe placul lor. Au muncit ani întregi din greu pentru acest vis. Vila e amenajată în stil modern cu foarte bun gust. Ceea ce mi-a atras atenția au fost prizele și întrerupătoarele extrem de elegante și colorate care se potriveau perfect cu designer-ul fiecăruia dintre încăperile casei lor.

Am întrebat-o pe prietena mea de unde le-a achiziționat că aș vrea să mi le schimb și la mine acasă. Aceasta mi-a dezvăluit că cele mai superbe prize și întrerupătoare le găsesc în magazinul online eOrion.  Mi-a explicat că e un magazin complex care are o varietate de produse elegante ce țin de corpuri  de iluminat și electrice. Imediat cum am ajuns acasă, am intrat pe site și într-adevăr, avea dreptate. În acea categorie cu prize și întrerupătoare, toate mi-au părut foarte frumoase. De acolo mi-am ales  această priză de culoare roșie simplă  de brand Gewiss.

prize și întrerupătoare

Designer-ul ei se potrivește în dormitorul meu. Iar în sufragerie m-am gândit că ar merge  această priză dublă, am ales-o dublă  pentru că acolo am televizorul și dvd-ul. În plus mi-a plăcut coloarea de  alb/teracotă.

Așadar, dacă sunteți în căutarea de corpuri de iluminat sau electrice pentru căminul vostru, eOrion.ro e locul perfect unde să le găsiți sau puteți contacta echipa la detaliile:

Orion & GDS Electric SRL

RO6658880 J24/2265/94

Capital social: 75.720 lei

430013 Baia Mare, Bd. București 108

tel: 0262 218357, 0262 277896, 0744 626201

fax: 0262 218357, 0262 277896

Luni – Vineri: 7-18

Sâmbătă: 8-13

info@eorion.ro

0744.33.14.14

Facebook eOrion

    Da-ți-le o șansă celor din jur și spor de cumpărături !                                  

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!