curele pentru bărbați

În urmă cu trei zile, am aflat de Gepas-Mag, este un magazin  online cu încălțăminte și accesorii pentru îmbrăcăminte, atât pentru femei cât și pentru bărbați.  Aș putea spune că din ce am văzut pe site-ul ăsta, mi-a plăcut mult produsele care sunt la vânzare.

Peste  o săptămână va fi ziua de naștere a unchiului meu, iar eu an de an am avut grijă să-i dăruiesc ceva.  Prin urmare și anul acesta mi-am dorit să mă țin  de obiceiul ăsta. Însă de data asta am intrat puțin în panică, deoarece chiar nu aveam idee ce cadou i-aș fi putut face. Unchiul pentru mine a fost ca un tată, mereu m-am înțeles extraordinar de bine cu el.

Cu toate că acesta este stabilit în străinătate douăzeci de ani, ținem legătura aproape zilnic prin intermediu tehnologiei. Acum va venii în țară pentru o scurtă vreme ca să-și serbeze ziua cu rudele și prietenii pe care i-a lăsat aici. Aștept cu nerăbdare să-l îmbrățișez și să depănăm amintiri.

Din acest motiv am grijă să-l bucur cu câte un dar. Între timp am avut noroc cu fratele meu, care m-a  liniștit în privința cadoului, spunându-mi că i-aș putea cumpăra unchiului meu o curea. Fratele mi-a explicat faptul că în general curele sunt niște accesorii des purtate de către bărbați și e imposibil să nu-i fie de folos.

Chiar nu mă gândisem la așa ceva și mi-am dat seama că niciodată nu-i mai făcusem cadou un asemenea accesoriu.  Cu alte cuvinte mi s-a părut o idee foarte bună.

Așadar la recomandarea fratelui meu, am ajuns  in magazinul virtual Gepas-Mag și unde am găsit o gamă largă de curele barbati.  Mă așteptam să descopăr prețuri mult mai costisitoare, dar dimpotrivă,  sunt  la un preț super avantajos. Din acest motiv m-am decis să nu mă opresc doar la una, ci să-i cumpăr două.

curele pentru bărbați

Așa că am ales să-i dăruiesc unchiului meu această curea automată:

Mi-a plăcut pentru că este o curea din piele naturală, asta însemnând că e de calitate și rezistă foarte mult timp. Este interesant ca are cataramă automată ceea ce unchiul nu cred că are nicio astfel de curea.  În plus,  cureaua este confecționată în România.  El este adeptul produselor românești, așa că în mod sigur o va adora.curele barbati

 

Apoi mi s-a mai părut potrivită și această curea clasică de  culoare maro:

Și această este din piele naturală, creată într-un stil minimalist și clasic. Se poate observa faptul că  cureaua este menită să completeze aspectul oricărei ținute, atât casual cât și business. Părerea mea este că trei lucruri ar putea să definească o astfel de curea: simplitate, eleganță și stabilitate. Sunt sigură că este cea mai inspirată alegere. De asemenea este confecționată tot în România.

Dintotdeauna mi-am dorit să dăruiesc persoanelor dragi cadouri care să le facă  să se gândească la mine. Cu aceste curele simt că am reușit acest lucru și  în privința unchiului  meu.

În magazinul Gepas-Mag am să mai revin cu siguranță, atât pentru mine cât și pentru a bucura pe cei dragi cu produsele lor de calitate.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!