În urmă cu 2 săptămâni am primit o veste care m-a bucurat foarte mult,  aceea că verișoara mea s-a întors  în țară. M-a sunat să-mi spună că e venită, de o săptămână și că își cere scuze că nu m-a anunțat până acum, dar a vrut să-mi facă surpriză.

În conversația pe care am avut-o cu aceasta, mi-a mărturisit că are de gând să nu mai plece în afară și că și-a cumpărat deja un apartament care urmează să-l renoveze.

Ea provine dintr-o familie săracă care a locuit într-un sat izolat. Însă asta nu a împiedicat-o să învețe și să fie cea mai bună din școală și liceu. Multe colege o invidiau pentru că primea numai laude din partea profesorilor. După terminarea liceului o rudă din partea tatălui ei i-a găsit un loc de muncă în Anglia. Așa că s-a decis să încerce norocul acolo..

A muncit în acea țară timp de 5 ani, era plătită bine și era foarte mulțumită în această privință. Dar în fiecare conversație  îmi mărturisea dorul ei de casă, familie  și prieteni.

În toți acești ani verișoara mea a strâns bani fiindcă își dorea  să se reîntoarcă în România, să-și cumpere o locuință și să-și facă o situație aici și se pare că și-a îndeplinit visul.

Din conversația  cu ea, am aflat că iubitul ei i-a găsit deja un loc de muncă aici. Așa că nu mai își face griji,  că nu are unde să lucreze. Cu toate că părerea mea e că se trăiește mai bine în străinătate decât aici, mă bucur că verișoara mea s-a întors și că în curând ne vom revedea. Mi-e tare dor să o îmbrățișez.

Ea știind că le am cu internetul și nu cunoaște firmele de aici. M-a rugat să o ajut  să găsească mobilier de baie.

Cum se face că întâmplător chiar în urmă cu o săptămână , un amic mi-a spus și-a achiziționat un frumos  mobilier de baie din colecția Armonia de pe site-ul SaviniDue .

Amicul mi-a trimis pozele de mai jos cu mobilierul pe care și l-a ales pentru baia lui, și de care e foarte încântat:

mobilier de baie

 

Aceste poze i le-am arătat și verișoarei mele, evident i-au plăcut , însă mi-a spus că vrea să vadă și celelalte colecții împreună cu iubitul, și mă va anunța deîndată ce au hotărât ce mobilier de baie își vor lua.

Despre magazinul SaviniDue i-am spus că  este un producător de mobilă de baie cu viziunea care stă la baza companiei încă de la înființare reprezintă îmbinarea cu măiestrie a design-ului italian, a materialelor de calitate și a celor mai noi tehnologii pentru a putea oferi clienților noștri soluții actuale de amenajare a băilor. Cu o echipă de management tânără, motivată și pregătită să facă față provocărilor, producătorul de mobila de baie SaviniDue se dezvoltă constant prin inovație, respectul pentru mediul înconjurător și atenția acordată cerințelor clienților.

După 3 zile verișoara mea, m-a sunat din nou, ca să-mi spună că ea și iubitul ei au văzut toate colecțiile de pe acel site și au ales tot unul din modelele de mobilier de baie din colecția Armonia de culoarea cappucino.

Mi-a mulțumit foarte mult și mi-a mărturisit că fără mine nu știe ce s-ar fi făcut. Am fost prima  invitată să-i trec pragul în noul ei apartament atunci totul va fi pus la punct. Pe deasupra am mai primit și două  vești extraordinare, una dintre ele e că este însărcinată cu gemeni.

Verișoara mea dintotdeauna a iubit copiii și și-a dorit o familie. Odată chiar mi- a spus că și-ar dori tare mult gemeni, dacă se poate un băiat și o fată. M-am bucurat enorm să aud că și la acest capitol i s-a îndeplinit dorința.

Iar a doua veste e că în vara anului viitor va avea loc în aceiași zi nunta și botezul, și-a aranjat deja rezervarea la restaurantul unde se vor ține aceste evenimente. Și bineînțeles m-a  avertizat ca nu cumva să lipsesc pentru că își dorește să-i fiu alături.

Dacă doriți să fiți la curent cu noile colecții celor de la SaviniDue, puteți da like la pagina acestora de facebock: https://www.facebook.com/savinidueromania/

Pe mine una chiar mă bate gândul ca la anul să-mi reînnoiesc baia cu mobilier frumos.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: