AUTO/MOTO

Land Atelier, magazinul unde găsești piese auto pentru mărcile Land Rover și Range Rover

Martie e o lună în care noi femeile suntem sărbătorite. Pe 1 primim și dăruim mărțișoare, iar pe 8 suntem răsfățate din nou cu cadouri. În Martie e și sosirea primăverii, înfloresc copacii, iese iarba verde și apar ghiocei. Asta dacă nu ne fentează vremea cum se întâmplă anul acesta, când afară ninge ca-n povești.

Și dacă tot vorbim despre cadouri, weekendul trecut am complotat cu unchiul meu pentru o surpriză făcută soției lui. Acesta a fost plecat în Anglia, unde a lucrat timp de trei ani.  Aici rămăsese fără serviciu, iar fiul lui fiind în primul an de facultatea, era necesar de bani, ca să-și termine studiile.

Însă dorul de familie nu se compara cu nimic. Zi de zi își suna soția și vorbeau ore întregi. Fiul lui,  a absolvit cu brio facultatea de Medicină, iar unchiul și-a zis că e momentul să se întoarcă în țară. Trecuse de un prag important din viața lui, și-a ajutat copilul să-și îndeplinească un vis.

În urmă cu o săptămână a sosit în România și nu dorește să mai plece în  afară. V-a încerca să-și găsească un job bun aici.

Așadar,  fiind ziua femeii pe 8  martie, unchiul meu a dorit să-i facă un cadou soției sale în care a constat o minivacanță de un weekend la munte. În secret, acesta m-a rugat cu două zile înainte, să fac rezervare la un hotel de 5 stele în Sinaia.

Am făcut rezervare la cel mai bun hotel din acea locație, în câteva minute. Mi s-a părut un gest frumos, mi-o și imaginam pe soția lui ce surprinsă  va fi. Cei doi, au plecat de vineri dimineață cu mașina lor, un Land Rover pe care-l are de foarte mulți ani. M-am mirat că unchiul,  s-a hazardat să pornească la un drum atât de lung cu ea. Însă, mi-a zis că i-a pus anvelope de iarnă și părea mulțumit de cum mergea.

Weekendul, a fost pentru ei de vis, profitând din plin de fiecare moment petrecut împreună. În acele zile s-au distrat urcând pe pârtie și schiind. Au făcut plimbări, bucurându-se de frumoasele peisaje și imortalizându-le în poze.

Pe drumul de întoarcere din minivacanță,  mașina lor a început să dea semne că are o problemă. Dispăruse acel sunet specific care se aude din interiorul acesteia. Unchiul meu, a aruncat o privire la bordul mașinii și a observat că temperatura lichidului de răcire tot crește.   Asta nu era deloc în regulă. Au avut noroc că problema, a apărut când era aproape de casă și au ajuns cu bine.

Se părea că defecțiunea survenea de la ventilator și trebuia schimbat. Atunci i-am recomandat magazinul Land Atelier. Auzisem de la un prieten, că e un loc în care se găsesc, atât piese auto, cât și accesorii pentru mărcile Land Rover și Range Rover.

Prin urmare, unchiul meu a intrat pe site-ul landatelier.ro să arunce o privire în secțiunea cu piese auto. Acolo a văzut acest ventilator cuplaj vascos care  e compatibil cu marca lui de mașină:

piese auto

În aceiași secțiune a mai găsit și un rulment vascoplaj:

Land Atelier

Firma Land Atelier,  având un service auto care oferă reparații pentru mărcile de autovehicule: Land Rover, Range Rover și Jaguar. Unchiul meu, s-a gândit că cel mai bine ar fi  să-și ducă mașina acolo. A apelat la numărul de telefon afișat pe site și și-a făcut o programare după ce i-au venit piesele comandate.

Când s-a prezentat la service, mecanicii s-au ocupat imediat și i-a reparat mașinuța, în maxim o oră. De atunci, tot merge cu ea și nu l-am auzit să se plângă de vreo problemă. Mi-a mărturisit că nu știe ce s-ar face fără mine, mereu îl scot din încurcături. Și mi-a mulțumit că i-am spus de această firmă Land Atelier la care a devenit client fidel.

Aveți nevoie de piese auto sau service pentru autoturismele Land Rover, Range Rover sau Jaguar?   Land Atelier e locul dedicat acestora. Vă las mai jos, detaliile de  contact prin care puteți lua legătura cu aceștia:

Sc Land Atelier Srl

Service: 0731 896 285

Piese: 021 252 88 67

Email: office@landatelier.ro

Contact Land Atelier

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!